USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Первый канал» розфарбує ще два радянські фільми

21 Жовтня 2009 19:07
Російський «Первый канал» реставрує та колоризує класичні радянські фільми «Волга-Волга» та «Веселые ребята». Про це 21 жовтня повідомляють Волинські новини».
Як пише Телекритика з посиланням на Lenta.ru, відновлення картин здійснюватимуть без будь-якого втручання в режисерський задум, монтаж та звукове оформлення.
Коли саме глядачі матимуть нагоду ознайомитися з новими картинами, представники каналу наразі не повідомляють.
2009 року, до Дня Перемоги побачили світ кольорові версії телефільмів «17 миттєвостей весни» та «В бій ідуть одні «старики». Демонстрація фільмів викликала неоднозначну реакцію російських глядачів. Організація «Комуністи Петербурга та Ленінградської області» назвали розфарбованого Штірліца «фальсифікацією історії». Лідер об`єднання Сергій Малінковіч ініціював рух «Рух проти колоризації та спотворення радянського кіно».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus