USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Пісня про війну в Україні претендує на участь у Євробаченні

20 Грудня 2015 08:00
У національному відборі конкурсу Євробачення-2016 у Великобританії братиме участь співачка з Лондона Діана Месс з піснею про війну в Україні «World, Support Ukraine».

Про це повідомляє Українська правда.

Проект VSE.SVIT нещодавно випустив музичний кліп на цю композицію — відео зображує боротьбу України проти російської агресії та закликає людей по всьому світу підтримувати українців.

У відео використали кадри з протестів української громади в Лондоні та кадри військових дій на території України.

Авторство пісні належить українському музикантові Андрію Лободі.

Сама Діана, на своїй сторінці у мережі Фейсбук написала:

«Нарешті я можу похизуватися кліпом на трек проекту VSE.SVIT «World Support Ukraine». Відверто кажучи, за те, щоб пісня прозвучала так, як звучить, а кліп був таким, яким ви його бачите, довелося поборотися. І я пишаюся результатом, досягнутим моєю командою. Я не претендую на глянець чи славу. Я просто вірю, що кожний голос небайдужої людини до цієї беззмістовної та безкінечної війни на Донбасі може змінити історію. Я вірю, що разом з вами ми зможемо підтримати Україну, і, співаючи пісню, будемо почуті всім світом. Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни! Світе, підтримай нас!».

Вона також додала, що кошти від продажів треку передадуть на лікування поранених та постраждалих від війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Грудня 2015 11:05
Гарна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus