USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поетичне свято «Лісова пісня» згуртувало на Ковельщині майстрів слова

9 Серпня 2016 11:11
Поетичне свято “Лісова пісня”, приурочене до 105-ої річниці з часу написання Лесею Українкою відомої одноїменної драми-феєрі, впродовж двох днів тривало у Ковелі, Колодяжному та Нечимному.

Зокрема, днями в Урочищі Нечимному на галявині посеред старих дубів відбулося головне поетичне дійство, - повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Присутні на святі вшанували пам’ять Героїв, які у різний час боронили незалежну Україну, та віддали данину поваги письменнику, багаторічному організаторові свята Василю Гею.

Свято «Лісова пісня» – це щорічні зустрічі з майстрами слова України. Тож, мистецьку сторінку новим змістом наповнили відома українська письменниця Анна Багряна, яка нині мешкає у Болгарії, директор Будинку письменника Національної спілки письменників України, письменник і перекладач Олександр Гордон. Свої вірші продекламував представник поетичної Харківщини Віктор Бойко та багато інших.
Звучали поезії Лесі Українки у виконанні юних волинян. Завершила поетичну сторінку лісового дійства багаторічний організатор свята, поетеса Ніна Горик. Традиційно участь у поетичному святі взяла й делегація з Республіки Польща.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus