USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Президентом НТКУ призначили продюсера з «Інтера»

17 Березня 2010 15:57
Кабінет міністрів призначив на посаду президента Національної телерадіокомпанії України Єгора Бенкендорфа.
Про це заявив віце-прем\'єр Володимир Семиноженко, передає Телекритика.
За його словами, таке рішення було ухвалено на засіданні Кабміну 17 березня.
 
Характеризуючи кандидатуру Бенкендорфа, Семиноженко зазначив: «Це людина, яка зробила багато рейтингових програм, побувала у багатьох гарячих точках, яка давала рейтинг телеканалу «Інтер».
 
«Його досвід дуже потрібен для того, щоб підняти рівень цього каналу. Ви добре знаєте цю людину. Далі ми чекаємо від нього якості Першого національного каналу. Думаю, що реальні зміни, ми зможемо відчути принаймні через півроку. Це дуже складна робота, яка торкається не тільки структури каналу, а також якості програмного наповнення», - додав Семиноженко.
На уточнююче запитання, Бенкендорфа було призначено президентом чи виконуючим обов\'язки президента НТКУ, віце-прем\'єр відповів:
 
«З минулого року існує рішення Конституційного суду щодо призначення голови Національної телекомпанії. І, відповідно до нової Конституції, усі послідовності щодо відповідності Конституції і законодавства були дотримані».
 
Водночас, кілька громадських організацій - Інститут медіа права, ГО «Телекритика» та Інститут масової інформації - виступили з заявою щодо неконституційності даного призначення.
Як відомо, раніше Василь Ілащук подав у відставку. В адміністрації президента заявили, що з призначенням нового президента НТКУ буде оголошено новий конкурс співаків для участі у «Євробаченні-2010».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus