USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пугачова списала Приходько у декрет

7 Грудня 2009 19:01

Примадонна не включила у список запрошених зірок Анастасію Приходько. Зате Алла Борисівна запросила на «Різдвяні зустрічі» Світлану Лободу.
 «Пам\'ятаймо тих, кого немає поруч» - таку назву Алла Пугачова дала своєму новорічному шоу «Різдвяні зустрічі». Нагадаємо, цього року примадонна проведе свій концерт у Києві. Через смерть Олександра Варіна – продюсера «Радіо Алла» і творця «Авторадіо» Пугачова вирішила, що місцями її шоу носитиме мінорний відтінок.
Алла Борисівна сумує за своїм другом... Кажуть, що Пугачова насилу знаходить у собі моральні сили, щоб готуватися до «Різдвяних зустрічей».
На хвилі поганого настрою Алла Борисівна викреслила з «Різдвяних зустрічей» «екс-фабрикантку» і учасницю «Євробачення-2009» Анастасію Приходько. Мовляв, молода співачка скоро стане мамою і пересуватися по складних декораціях на «Різдвяних зустрічах» Насті буде складно – такий аргумент Примадонни.
Хоча кажуть, що Пугачова не любить Приходько через її скандальний імідж, та й дівчина необачно у своїх інтерв\'ю порівнювала себе з Аллою Пугачовою – пише ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 7 Грудня 2009 19:14
Ну так в російському шоу-бізнесі виступати проти Примадонни собі ж дорожче! Доведено життям неодноразово!
Юка Показати IP 7 Грудня 2009 22:39
краще слухати Приходько, яка незграбно рухатиметься по сцені, ніж зіпсувати собі весь святковий настрій секундним прослуховуванням силіконової ляльки Лободи!
OrestN Показати IP 8 Грудня 2009 10:05
наші співачки подобаються мені більше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus