USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Росіяни можуть приїздити на Волинь «хоч щотижня»

30 Серпня 2010 12:57
Російські учасники фестивалю джазової музики «Art Jazz Cooperation», який відбувся 27 та 28 серпня у Луцькому замку, готові приїздити до Луцька «хоч щотижня» – настільки сподобався їм прийом Російського культурного центру та саме музичне дійство.

Про це розповіла заслужена артистка Росії Ніна Шацкая (на фото праворуч) після свого виступу на фестивалі 27 серпня.

«Мене запросила виступити на цьому концерті голова луцького Російського культурного центру Ольга Саган (на фото ліворуч). Дуже сподобалось у вашому місті. Концертний майданчик просто казковий. Не часто трапляється виступати у стінах, де все дихає історією. На під’їзді до Луцька дуже гарна природа. Я дуже вражена. Я вперше приїхала на Західну Україну, і з радістю виступала б тут хоч щотижня», – поділилась враженнями співачка.

Шацкая похвалила місцевих дипломатів, які, на її думку, працюють ефективніше, ніж деякі політики. Пообіцяла приїздити до Луцька стільки разів, скільки будуть запрошувати.

«Хочеться подякувати Ользі Саган, завдяки старанням якої до Луцька завітала Ніна Шацкая, Тетяна Балакірська і Free Spoken Band. Також особлива шана президенту Луцького джаз-клубу Олегу Баковському (на фото в центрі - "ВН"). Нас мало зібралось, аніж приходить людей на концерти популярної музики, але я впевнений, що з такою командою організаторів у гарного починання є велике майбутнє. Джаз – це інтернаціональна музика. Тут немає руки Москви. Це бажання, щоб наші братні народи розуміли, що у нас є не тільки спільне минуле, а й спільне музичне майбутнє», – сказав голова Представництва Росспівробітництва, радник посольства Російської Федерації в Україні Костянтин Воробйов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus