USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Росіяни сподіваються, що Янукович «пропихне» їхній фільм про УПА

17 Лютого 2010 12:17
Продюсер фільму «Ми з майбутнього-2» сподівається, що нова влада на чолі з Віктором Януковичем дозволить прокат в Україні російської провокативної стрічки про УПА, яку наразі демонструвати на широкий загал заборонено.
«Думаю, що і в Мінкульті будуть кадрові перестановки. Так що ми вирішили почекати пару тижнів і звернутися до експертної комісії з проханням ще раз подивитися наш фільм і оцінити його. Він буде показаний в Україні, питання - коли. Нам невигідно чекати – зовсім скоро з\'являться перші піратські копії», - заявив продюсер фільму Рубен Атоян.
На думку продюсера, українці дуже хочуть побачити цей фільм, але стара влада не дає такої можливості, повідомляє zaxid.net.
Нагадаємо, російський фільм «Ми з майбутнього-2», прем’єра якого в Росії запланована на 18 лютого, не рекомендований до показу в Україні. Відділ держрегулювання кіновідеопрокату Міністерства культури, який видає прокатні посвідчення, не дозволив показ картини про події Великої Вітчизняної війни.
Події стрічки розгортаються в Західній Україні. Туди приїжджають студенти з Росії для реконструкції битви у Бродівському котлі 44-го року.
Українці зображені радикальними націоналістами, які воюють тільки на німецькому боці, а російських хлопців називають окупантами.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Вадим Показати IP 17 Лютого 2010 12:25
Давно пора показать людям правду!!!
Ольга Показати IP 17 Лютого 2010 12:32
Показати цей фільм - значить довести, що ми "козли". Натравіть і розбурхайте народ, який впав у депресивну сплячку.!
faBULA Показати IP 17 Лютого 2010 12:41
Не перебільшуйте. Звичайна російська кінопопса. Кому цікаво - хай дивиться. Ради бога - бізнес є бізнес. За такою логікою у нас тре заборонити і "Дні Турбіних" і "Білого птаха з чорною ознакою"...
Патріот Показати IP 17 Лютого 2010 13:08
От янучари розперезалися. Вже і відверто антиукраїнський пасквіль для них є звичайним і нормальним бізнесом. Скоро совєцький гімн повернуть і прапор УРСР. І російську мову зроблять державною, а українську заборонять. Друзі, подякуймо за це щастя всім хто голосував проти всіх , а також тим, хто не прийшов на вибори!
ольга Показати IP 17 Лютого 2010 13:12
юридически отменить указы президента не только очень сложно, но, в данном случае, это может повлечь за собой плачевные последствия для более чем 300 человек, награжденных этим званием. А если, по словам депутата, В.Янукович внесет дополнение в устав награды по поводу порядка ее отмены, то их нельзя использовать к тем наградам, которые уже состоялись, поскольку закон обратной силы не имеет. Единственным выходом в сложившейся ситуации, по словам регионала, является принятие законопроекта "О запрете реабилитации и героизации фашистских коллаборационистов 1933 - 1945 гг.", который им уже внесен в парламент. "Принятие закона не только автоматически позволит аннулировать указ президента Ющенко о героизации Шухевича и Бендеры (как несоответствующих Закону Украины), но и создаст в обществе необходимую основу для борьбы с приверженцами радикального национализма и фашизма, внедрившихся во все ветви власти" - считает Колесниченко.
українець Показати IP 17 Лютого 2010 15:22
ольга 17 лютого, 12:17 Ульго! Прізвище Героя Україна Бандера! Він був, є і залишиться героєм українського народу, незалежно від того прийме ваш шапкокрад і його зграя косоголових урок якийсь закон чи указ.
Мазай Показати IP 17 Лютого 2010 17:44
to Патріот: я голосував проти всіх, і не шкодую про це, бо не хотів щоб хтось з цих 2 бандюків керували країной. А щодо фільму - хай показують, "Українці зображені радикальними націоналістами" - будуть більше боятися нас! )))
Знаючий Показати IP 17 Лютого 2010 19:46
КАБАН нічого не зможе. Напівбілорус-напівросіянин, йому все по фіг. Доктор-проктолог Табачник дуже цей фільм просуває. А Кабанович так собі говорить-бреше до східного виборця.
Dmitro Показати IP 26 Лютого 2010 11:23
Спочатку вони знімуть кіно про воїнів ОУН- УПА, потім про прибалтійських поліцаїв і білоруських партизанiв, також "опускаючи їх обличчям в лайно". А ми будемо на це спокійно дивитися й говорити: "Ласкаво просимо в Україну", іще зніматися у фільмах у ролі худоби за гроші. Жах. Якщо й продовжимо дивитися на приниження й образi крізь пальці, то вони взагалі знахабніють. Треба ставити їх на місце разом з тим не порушувати договір, хоча вони його стільки разів порушували й нічого. Цей фільм, тобто зміст фільму порушує міжнародні закони!
Вама Показати IP 2 Березня 2010 16:15
Черговий росiйський чорний гумор про, як вони нас називають... а про хохлiв.
Телезритель Показати IP 4 Березня 2010 15:33
Ольге. Я посмотрел этот фильм.Он направлен против фашистской идеологии.Почему его запретили? Мое мнение: Показать цей фильм-значить довести,що мы не "козлы".А НЕДОБИТЫЕ оранжевые недоноски-есть последователи фашистской идеологии в Украине.И этот фильм не розбурхает народ,а объединит протв фашистской нечисти.А еще для тебя персонально,почитай.может дойдет,если есть до чего доходить. Шокирующая ПРАВДА о жене Ющенко! ПОДРОБНОСТИ В американские СМИ просочилась скандальная информация о жене бывшего президента Украины Виктора Ющенко - Екатерине Ющенко, в девичестве Чумаченко. На страницы газет попала фотография Чумаченко, сделанная 21 год назад агентами ФБР. На ней она держит руку в нацистском приветствии среди членов "Национального альянса" - американской организации приверженцев Гитлера. Стало известно, что Чумаченко долгое время сотрудничала с Теодором Оберлендером, руководителем немецкого военного подразделения, принимавшего активное участие в резне евреев, поляков и русских во Львове в 1941 году. В 1946 году он попал в плен, где был завербован в ЦРУ, позже на пару с Чумаченко принимал активное участие в деятельности антикоммунистической лиги "Свобода, мир и безопасность". Оберлендер связал Чумаченко с ЦРУ, приготовившим для нее "особое задание". В 1993 году она знакомится с тогдашним главой Нацбанка Украины Виктором Ющенко, через 5 лет они женятся. С его помощью Екатерина начинает воплощать собственные политические взгляды в жизнь - с помощью Запада Ющенко становится президентом Украины. Дальше известно: 5 лет русофобской политики, присвоение звание Героев Украины нацистским палачам, восхваление предателей.
Dmitro Показати IP 5 Березня 2010 10:52
11 що за марення про дружину Ющенка... Вам добре промили мізки, на вас антиукраїнська агітація подіяла, ви стали манкуртамi - зомбі. Позбудемося ж від московської окупації, руки геть москалі від нашої культури й історії. Слава Україні! Героям Слава!
Телезритель Показати IP 5 Березня 2010 22:21
Для Dmitro Ты о чем?Это сведения из твоей любимой Америки,от ФБР! которой,вы,свидомые.лижите зад в засос. Геть от какой "вашей" культуры? расскажи.Она у тебя есть? Язык у тебя есть? Про суржик не рассказывай. Героям слава! Да! И вечное проклятие подонкам,типа шухевичей,бандер.демьянюков.мазеп и остальным карлам. Убрали вашу катьку-нацистку.ющенок,капитальманов.Чирикает, правда попик Гапон ."мальчик для порки" от Жульки,но то все от его недомыслия,скоро заглохнет.Ющ то с катькой смоются,жулька-тоже. Ты место себе присматривай,"герой украины",а то народ то,настоящий,что рядом с тобой через дорогу проживает,надерет тебе зад.ненароком.Свидомый ты наш.
Dikson1-Патриоту Показати IP 6 Березня 2010 16:55
"...І російську мову зроблять державною, а українську заборонять..." Вот и отлично сделали бы! Восстановили бы историческую справедливость - родной язык государствообразующего народа - русского народа - сделали бы государственным, как и должно быть! Почему так говорю? Да все сохранившиеся исторические документы свидетельствуют, что на земле, которая сейчас называется Украиной, испокон веков большинство народа считало и называло себя РУССКИМИ людьми. Почему и называлась эта земля РУСЬЮ, а в 90-х годах 16 века слово РУСЬ было заменено словом греческого происхождения - РОССИЕЙ! Даже в давние времена крестили-то РУСЬ, но никак не Украину, и Киев во многих летописях называется матерью городов РУССКИХ! А что написано на найденной печати князя Владимира? Имя его там, правда, написано другое - Василий (его второе имя - духовное, которое ему дали после крещения). На печати той выгравировано:"Василий - князь всея земли РУССКОЙ"!!! А как называлось Прикарпатье, когда Богдан Хмельницкий пошёл освобождать ту землю от поляков? А называлась тогда она - Червоной РУСЬЮ! А как называлось Чёрное море в первые века Новой эры? В исторических летописях есть информация, что египетские купцы называли его тогда РУССКИМ морем! Это из-за чего? Из-за того, что на побережье проживали тогда украинцы?! И т.д. и т.п.! Прошу ответить, откуда же взялись так называемые украинцы, если до польской оккупации в исторических летописях ими там даже и не пахнет? С какой планеты они прилетели или из какой норы они вылезли на нашу, так называемую, "украинскую" землю?
спок Показати IP 7 Березня 2010 11:34
Телезритель уймись, и выбрось ящик, стань просто ЛЮДИНОЮ А Ступки ЖЛОБИ
ivan Показати IP 7 Березня 2010 12:31
"історику" - Dikson1 шановний відірвись від компа та прочитай: "Історія України-Русі" Миколи Аркаса 1908 р. Петербург, також ознайомся з ІСТОРІЯ УКРАЇНИ-РУСИ М. ГРУШЕВСЬКОГО. В 1713 році Петро 1 перейменував Московське царство на Росію.
Анзор Кр. Ріг Показати IP 7 Березня 2010 15:29
Нехай росіяни дивляться цей фільм та сходять слюною від безсилої люті до українських патріотів! Так набридло це російське барахло!
Serj 43 Показати IP 8 Березня 2010 00:40
Ну і коли заборонять комуно-фашизм ? Хто відповість ,а ??? Памятники вождям Леніну ,Дзержинському ,Кірову І ІНШІЙ НАВОЛОЧІ,коли приберуть і засудять ідеї комунізму - що доброго зробили вони для України? Москва не хоче втрачати вплив над українцями, ну а вилупки думають так ,які вони. Фільм пропаганда ,як і всі совецькі фільми. Правди мало ,зато всі підараси ,а русские - освободители ...
бандерівка Показати IP 8 Березня 2010 18:45
ті російські шолудиві пси дістали всіх до печінок!!! ну скільки ми будемо терпіти ці знущання!!
Телезритель Показати IP 9 Березня 2010 18:45
Раз фильм запрещают,и если бандеровцы верещат в злобе,значит фильм попал в точку!В самую подлую сущность ударил всю эту мразь! Для бандеровки. Терпеть будете до тех пор,пока не станете настоящими людьми,которыми смогла бы гордится Украина, либо не здохните от своей злобы и ненависти.
Dmitro Показати IP 17 Березня 2010 16:38
Не Америка. А Україна - моя батьківщина! І я насамперед думаю про неї! Схоже прокляті москалі домагаються свого, руйнують цілісність країни! Що на це скажуть незалежні експерти! Я думаю творцям фільму не зійде це з рук! Усе до суду!
Dmitro Показати IP 18 Березня 2010 10:35
Назвіть мені хоча б одного друга й союзника Росії? Можу відповісти - жодного ! З такими фільмами Росія тільки ворогів собі наживе, яких і так у неї до купи! Півкраїни мов усі разом пройшли процедуру 25 кадра Москви. Ми як пацієнти психіатричної лікарні, а фахівці - уряд Росії за нами спостерігає й підсуває фільми - стимулятори, щоб побачити реакцію. Ми як піддослідні кролики. Де ж наша єдність і гідність, шановні земляки? Де майбутня європейська держава? Бачать, що ми слабкі зараз і користуються цим. Але ми не здамося! Ми вистоїмо! Слава Україні!
Що ми манкурти, або раби з промитими мiзками Показати IP 19 Березня 2010 11:04
Начебто ми за Бандеру - героя України, то нас раптом хитне до Леніна - клятого комунякі. Треба якось визначаться, або бути вільною незалежною державою, або вічною окраїною Рашкі. Тре не дозволяти знімати подібні фільми в межах нашої країни
S.Bandera Показати IP 26 Березня 2010 13:35
Дорогі українці й інші відвідувачі сайту Волині! В Україні, у Запоріжжі в день перемоги 9 травня, вирішили встановити пам'ятник Йосипові Сталіну!!!!!!!!! Невже ми допустимо це свавілля? Ви ж пам'ятаєте, хто він і що зробив для України, пам'ятаєте Голодомор! Пам'ятники вбивцям і ворогам нашої Родини не місце в Україні! Якщо ми нічого не станемо робити, то скоро почнуть зносити пам'ятники наших героїв і ставити своїх! Не залишимо це безкарним, треба підривати такі пам'ятники! Нехай знають - не вмерла в Україні не слава, не воля! Поки є патріоти - жива Україна!!!!!!!!!!! Ми ж не манкурти врешті- решт!!!!!!!! Ми ПАТРІОТИ!!!!!!! Слава Україні!
Banderivka Показати IP 7 Квітня 2010 12:29
НЕ ДОПУСТИМО ЦЬОГО!!!!!! Героям Слава!!!
Вама Показати IP 16 Квітня 2010 14:13
Такое дзярмо я яшчэ не бачыў! І яшчэ з прыкметамі ксенафобіі. Я беларус і заяўляю: Расея! У вас больш няма прыхільнікаў, вы і нас страцілі!
Вiктар Показати IP 12 Травня 2010 10:26
Не разумею. Які чорт мяне пацягнуў паглядзець гэты фільм ...... Дарма патраціў час і грошы .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus