USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російські слідчі взялися за Зеленського через допомогу АТО

25 Травня 2016 08:33
Слідчий комітет Росії проводить перевірку інформації про участь українського актора Володимира Зеленського у фінансуванні АТО.

Також російські слідчі хочуть вивчити, чи містять його висловлювання "заклики до розв'язування війни на Донбасі", пише "Канал 24" із посиланням на РИА Новости.

Ініціаторами перевірки були депутати Держдуми від ЛДПР Михайло Дегтярьов і Олександр Курдюмов, які направили слідчим відповідне звернення.

Вони просили перевірити виступи Зеленського перед українським військовими в районі Маріуполя і Краматорська в 2014 році. Російські депутати назвали цей виступ із "закликами до розв'язування агресивної війни".

"З метою об'єктивної, повної та всебічної перевірки отриманої інформації проводиться комплекс слідчих дій та оперативно-розшукових заходів. Крім того, в даний час призначена комплексна психолого-лінгвістична судова експертиза", — сказано у відповіді слідчого комітету РФ.

Додамо, у 2014 році повідомлялося, що популярного українського актора Володимира Зеленського хочуть оголосити персоною нон-грата в Росії.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що актор та телеведучий Володимир Зеленський разом зі студією "Квартал 95" після поїздки в зону АТО вирішили пожертвувати військовим грошей. Артисти перерахували на потреби української армії мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я. Показати IP 25 Травня 2016 08:47
Нехай вкусять себе за д*пу москалі прокляті.
888 до Я. Показати IP 25 Травня 2016 15:17
а до чого тут москалі??? Якщо ти справжній патріот УКраїни- то працюй на неї, плати податки в її казну, живи за її законами, а не як зуби шкілити то тре про допомогу звати...Як би спорт такий корисний був, то всі як цей Зеленський вісілили б на турніках.... а так вони вас смішать.. а ви ги-ги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus