USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Руденька «віагра» заспівала із позашлюбним сином Меладзе

29 Грудня 2009 09:02
Солістка гурту «ВІА Гра» Альбіна Джанабаєва нещодавно виконала хіт «ЛМЛ» зі своїм сином та Надією Грановською. Подейкують, що батьком сина Альбіни є Валерій Меладзе.
За традицією, напередодні Нового року зірки шоу-бізнесу виводять на сцену своїх дітей. Найочікуванішою дитиною став, звичайно ж, син Альбіни Джанабаєвої, батьком якого, як подейкують, є Валерій Меладзе.
Під час фестивалю дитячої пісні глядачі захоплено спостерігали за виходом Альбіни Джанабаєвої на сцену разом зі своїм сином Костею. Альбіна та її коллега Надія Мейхер-Грановська виконали свій улюблений хіт під простою назвою «ЛМЛ».
Дитина солістки групи «ВІА Гра» Альбіни Джанабаєвої вже давно стала об\'єктом обговорень журналістів. Батько хлопчика офіційно не був оголошений і тому був обраний народним методом - чутками. Наймасовішою версією того, хто ж є батьком її дитини, виявилися чутки про те, що це Валерій Меладзе – пише ТСН.
Сам же Валерій ніяк не коментує цю новину: і не заперечує, і не підтверджує. У нього зараз вистачає проблем у його сім\'ї, в якій вже давно відбувся розкол.
Експертизи ДНК на батьківство поки ніхто не проводив, а якщо й проводив, то про це всі промовчали. Ще однією причиною того, що Валерія Меладзе охрестили батьком сина Альбіни Джанабаєвої, стало ім\'я дитини - Костя. Припускають, що співачка так назвала свого сина на честь брата Валерія - знаменитого продюсера Костянтина Меладзе.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus