USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Шарапова закохалась у баскетбольну зірку

10 Лютого 2010 19:02
Російська тенісистка Марія Шарапова закохалась у баскетболіста «Лос-Анджелес Лейкерс» Сашу Вуячича.
Екс-перша ракетка світу з тенісу росіянка Марія Шарапова, схоже, по-справжньому закохалася. Днями папарацці помітили її в кафе. Вона обідала разом зі своїм хлопцем, словенським баскетболістом 25-річним Сашею Вуячичом, який грає за клуб «Лос-Анджелес Лейкерс».
Про цей роман говорили давно, але молоді люди не підтверджували чуток. Більше того, вони намагалися ховатися від папарацці.
Зараз, поки у Марії з\'явилося трохи вільного часу, вона кожну хвилину намагається бути поряд з коханим. До речі, парочка вже не приховує своїх відносин і часто з\'являється на публіці.
Шарапова і Вуячич уже більше півроку разом. До речі, закохані є сусідами. Їхні квартири розташовані в одному житловому комплексі в Редондо-Біч у Каліфорнії – передає ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus