USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шукають художників, які у центрі Луцька розмалюють стіни

6 Квітня 2015 17:42
Всіх охочих запрошують долучитися до конкурсу ескізів на мурали, що будуть створені на стінах у центрі Луцька під час фестивалю «Art Territory: місто творців» 23-24 травня.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

У рамках фестивалю «Art Territory: місто творців» у міському просторі Луцька відбуватимуться різнопланові культурно-мистецькі заходи різного характеру, зокрема, на Театральному майдані та вулиці Лесі Українки. Детальніше з ідеєю ви можете ознайомитися у презентації ТУТ.

Фестиваль має на меті представлення сучасного мистецтва, у тому числі і стріт-арту. Луцьку, як і кожному місту, яке поважає себе і прагне розвиватися, він неодмінно личитиме, - вважають організатори заходу.

Тому всіх охочих запрошують долучитися до створення муралів на стінах Луцька! Організатори сподіваються, що завдяки майбутнім роботам наше місто стане яскравішим, сучаснішим та ще привітнішим для жителів та гостей, а мурали довго тішитимуть око перехожих.

У центральній частині міста є три стіни:

фрагмент стіни будинку за адресою вулиця Лесі Українки, 26;

стіна будинку за адресою вулиця Лесі Українки, 18;

фрагмент стіни навчально-реабілітаційного центру за адресою вулиці Лесі Українки, 20.

Участь у конкурсі ескізів, який допоможе обрати найкращі роботи для цих місць, можуть взяти ті, хто надішле заявки, подасть ескізи та кошториси для виконання робіт на адресу [email protected] до 20 квітня 2015 року.

Переможця обере організаційний комітет фестивалю, враховуючи відповідність ескізу тематиці, загальну естетику роботи, вартість роботи. Організатори запевняють, щоб уникнути суб’єктивності в оцінці робіт, за допомогою звернуться до лучан за посередництвом інтернет-голосування.

Довідкова інформація: (0332) 777905, [email protected].

Із положенням конкурсу можна ознайомитись тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ярослав Матвіїв Показати IP 6 Квітня 2015 21:23
Шановне керівництво фестивалю! Вулиця Лесі Українки е історичним ареалом міста Луцька.Тому влаштування експериментів з розфарбуванням фасадів е антиестетичним заходом.Тому такі роботи повинні виконувати професіонали на основі ескізів погоджених з управлінням містобудування та архітектури та Волинською спілкою художників України (вул.Лесі Українки,26), фасад якої Ви хочете розфарбувати.
лучанин Показати IP 7 Квітня 2015 17:10
А як на мене було б цікаво та реально захоплююче запросити 3d- художників! 3d-малюнки на асфальті не дозволять пройти мимо а ні лучан, а ні гостей міста. Більше того - правильний вибір місця розсташування малюнку залучить у місто більше туристів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus