USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд позбавив Світлану Лободу імені

23 Жовтня 2009 19:00

Деснянський районний суд Києва заборонив українській співачці Світлані Лободі використати торговельний знак для товарів і послуг Svetlana Loboda, повідомляють «Волинські новини».
«Співачка Світлана Лобода зараз не має права використовувати торговельний знак для товарів і послуг Svetlana Loboda ні при виробництві одягу, ні для надання послуг, у концертній діяльності, розважальній сфері, електронних і друкованих ЗМІ, телерадіопрограмах», – повідомили в компанії S&A music group, директор якої – Олександр Ширков – подав до суду на співачку.
Нагадаємо, що колишній бізнес-партнер Лободи Олександр Ширков, з яким співачка заснувала компанію S&A music group, подав до суду на неї. Він стверджує, що співачка «незаконно» позбавила компанію S&A music goup прав на торговельну марку Світлана Лобода.
Позивач скаржиться на борги, які у нього залишилися після участі Лободи у Євробаченні-2009. За його словами, заради виступу співачки в конкурсі, Ширкову довелося закласти власну нерухомість.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus