USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Свято Миколая в луцькому зоопарку

22 Грудня 2013 11:39
У казкову атмосферу поринули відвідувачі луцького зоопарку під час свята Миколая. Для малюків у цей день підготували велику розважальну програму з конкурсами, піснями і танцями. На святі був і сам герой урочистостей Святий Миколай, і корівка Ласуня, і чортик Антипко. Для кожного з малюків добрий Миколай приготував подарунки.

Малята і їх батьки залишали зоопарк з позитивними враженнями, про які потім написали у своїх відгукан на сторінці зоопарку в Фейсбук.

Мирослава Козюпа, мама 5-річного Святослава та 4-річної Софійки залишила відгук: «Свято Миколая у Луцькому зоопарку було незабутнім. Отримали втіху і від контакту з тваринами, й від прикрашання ялинки. Ще не вийшовши із зоопарку діти цікавляться: «Коли ми прийдемо сюди ще?». Дякуємо за чудове свято».

«Сподобалося годувати звірят. І гратися із Зайчиком і Корівкою. А коли ми прийдемо ще?», - цікавиться шестирічна Валерія Заікіна.

«Сподобалося свято. Особливо чортик», - написав одноліток Валерії Денис Грищук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus