USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

500 школярів та дошкільнят Луцька отримали подарунки

19 Грудня 2018 18:36
Міське свято Миколая для дітей пільгових категорій та обдарованих дітей відбулося сьогодні у Палаці учнівської молоді. У святковому залі зібралося 500 школярів та дошкільнят із різних навчальних закладів міста. Подібні заходи, організовані Луцькою міською радою, вже не вперше відбуваються у Луцьку. Основна їхня мета – турбота про діток, які потребують особливої уваги.

Привітати юних лучан та переглянути разом із ними святковий концерт прийшли радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко.

Колектив Палацу учнівської молоді підготував для гостей цікаві концертні номери. Різдвяні ангели закликали усіх бути добрими, ввічливими та щирими, а пухнасті маленькі сніжинки наповнили зал святковою зимовою атмосферою.

Вітаючи гостей із Днем Святого Миколая, радник міського голови Ігор Поліщук зазначив: «Усі ви знаєте, що Святий Миколай - покровитель нашого міста. Бажаю, аби Святий Миколай допоміг вам у здійсненні найзаповітніших мрій. Нехай ваші родини будуть сповнені любові, тепла, усмішок рідних та Божого благословення».



До вітань долучилася начальник управління освіти Зіновія Лещенко: «Сьогодні чудовий день, адже за вікном - справжня зима та багато-багато снігу, який створює святковий настрій. Саме відсьогодні у кожній родині розпочинаються новорічні дива, приходить відчуття, що на світі є вища сила, яка управляє нами, допомагає приймати правильні рішення. Бажаю усім вам святкового настрою, міцного здоров’я, злагоди у родинах. Нехай над Україною завжди буде мирне небо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus