USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Світові рок-хіти звучали в Луцьку від дуету «Violin Blues»

24 Березня 2018 09:00
Луцькі музиканти презентували світові хіти Beatles, Ozzy Osbourne, Pink Floyd, Elvis Presley, Queen та інших із королевою класичної музики - скрипкою та рок-інструментом - гітарою.

Вечір музичного cover-виконання відбувся в пабі «Laphroaig» в Луцьку.

Грали для лучан Анатолій Вітинський та Ілля Сметанін.

«Ми презентуємо музичний лаунж-вечір, хоча в рок-музиці поняття «лаунж» відносне. Поєднання наших музичних інструментів незвичне та цікаве, адже виконуючи рок-хіти я додаю на скрипці певні класичні вставки. Зауважу, наш колектив сформувався ще коли мені було 5 років, щоправда, тоді він ще не був музичним», - розповідає Ілля.
Та додає, що з колегою Анатолієм вони друзі з дитинства.

«Мене вперше випустили самого погуляти, я забрів у сусідній двір і там познайомився з Толіком. Так по життю й ішли, разом навчалися в музичному училищі, вже тоді пробували спільні проекти – разом були в рок-групі, але потім роз’їхалися у різні міста у виші. Так, як знову повернулися в Луцьк, то вирішили разом пограти. Спочатку на кухні тренувалися, а потім вже так і пішло-поїхало», - додає музикант.

Відзначимо й те, що Ілля Сметанін грав сьогодні особливо душевно, адже у нього цього дня день народження й відзначити цей день на сцені для музиканта надзвичайна втіха.

У репертуарі музикантів були хіти таких гуртів та виконавців: Ozzy Osbourne, Freedom, Beatles, Whitesnake, Cinderella, Pink Floyd, Chris Isaac, Elvis Presley, Bill Haley, Doors, Queen, Bob Dylan, Cat Stevens, Creedence Clearwater Revival.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus