USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Вже завтра: туристичний сезон у Луцьку відкриють театралізованою екскурсією

24 Квітня 2015 20:30
25 квітня 2015 року з нагоди відкриття туристичного сезону відбудеться театралізована екскурсія «Назустріч відкриттям!» (авторська розробка театру-студії «ГаРмИдЕр»).

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Відкриття туристичного сезону уже стало луцькою традицією, адже відбуватиметься уже вчетверте. Щороку цим заходом його організатори намагаються привідкрити завісу таємничості з історії Луцька, або ж Древнього Лучеська.

Кожне місто складається з вулиць, вулиці – з будинків, а у будинках живуть люди, які творять місто і його історію. Вулиці нашого міста приховують багато цікавого.

Символ міста Кликун має ключ до усього невідомого і таємничого в Луцьку. Він запрошує вас поглянути - що ще цікавого зберігається за замками луцької історії.



Під проводом Кликуна вулиця Богдана Хмельницького відкриє невідомі та неймовірно інтригуючі сторінки минулого. Її історичні споруди відкриють перед вами двері, а історичні постаті запросять пізнати найцікавіші віхи із життя нашого древнього Луцька.

А ще Кликун обіцяє оживити міські символи – і теперішні, й ті, що канули в пітьму забуття.

Всіх охочих запрошують прийти 25 квітня о 20.00 до Палацу культури Луцька (вулиця Богдана Хмельницького, 1), звідки у супроводі Луцького кликуна – хранителя історії можна буде продовжити подорож у глиб часу, дізнатися про веселі та сумні події в житті людей і будинків, з яких складалася велика історія нашого славного Луцька кінця 19 початку 20 століть.

Організатори: управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, театр-студія «ГаРмИдЕр».

Нагадаємо, урочисті заходи з нагоди відкриття туристичного сезону у Луцьку триватимуть протягом трьох днів. Лучани та гості міста дізнаються, що чекатиме їх в новому туристичному році у древньому Лучеську.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ-2015 У ЛУЦЬКУ. АФІША



Як повідомляло сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцьку презентували «родзинку» туристичного сезону - єдиний квиток у чотири луцькі музеї, що дозволятиме лучанам та гостям міста заощаджувати кошти, знайомлячись з історією та культурою давнього Луцька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus