USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку дітки презентували літературно-мистецький проект за мир

27 Березня 2017 23:01
Літературно-мистецький проект «І пташки хочуть миру», створений за мотивами книжки «Від війни плачуть» ізраїльської поетеси, перекладачки, акторки Тірци Атар, презентували у Луцьку.

Вірші, які увійшли до збірки, Тірца написала в сім років, коли створювалась держава Ізраїль. На жаль, події відображені сімдесят років тому, актуальні і сьогодні для багатьох держав, котрі виборюють незалежність.

Мистецьке дійство відбулося за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», повідомили у прес-службі Фонду.

Організатор літературно-мистецького проекту – творча студія Наталії Журавльової. Це розповідь вустами дітей про те, як усі ми потребуємо миру. Хто, як не дорослі мають дослухатись до цих бажань і нарешті подарувати мир дітям?

Як декорації на сцені були використані малюнки вихованців мистецької студії “Соняшник”.

Пісню “Хочу жити без війни” виконала Софійка Книш та вокальний ансамбль “Творчість заради життя”. Пісню польською мовою “Wyspa zielona” (Зелений острів) заспівала Олександра Сліпчук.

Перед виступом юних акторів кожен міг долучитися до благодійного збору коштів для Волинського обласного онкологічного диспансеру на апарат БІО-1, який використовують для реабілітаційної допомоги жінкам, котрі долають недугу. Також під час літературно-мистецького проекту “І пташки хочуть миру” зібрано 1510 гривень для лучанки Вікторії Романюк, яка бореться з раком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus