USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку герої казки «Олє-Лукойе» збирали гроші для хворих дітей

15 Грудня 2015 15:27
Виставу за мотивами твору Ганса Крістіана Андерсена «Олє-Лукойе» презентували 14 грудня в обласному центрі Волині. Так, під час перегляду такої собі передріздвяної казки організатори збирали кошти для діток, які хворіють на невиліковні захворювання.

Нагадаємо, творча Studio N.Zh та Волинська обласна бібліотека для юнацтва неодноразово ставили благодійні вистави для лучан. Тож, напередодні новорічно-різдвяних свят вони пропонують дітям та дорослим поринути у світ казок.

Зокрема, раніше Інформаційне агентство Волиснькі Новини повідомляло, що 30 травня минулого року вихованці театральної студії Наталії Журавльової у рамках благодійного проекту «Творчість заради життя» показали прем’єру музичної вистави «Долина Ельфів», під час якої збирали кошти для онкохворих дітей.

Тож, 14 грудня о 18.00 у приміщенні Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка відбулась постановка нової вистави - казки «Олє-Лукойе». Під час феєрії волонтери БФ «СТОПРАК» збирали кошти для діток, які хворі на невиліковні захворювання.

Нагадаємо, з 17.00 у приміщенні театру відбувсяя благодійний ярмарок в рамках акції «Тепла іграшка надії». Так, під час заходу небайдужі діти та дорослі шили фетрові іграшки та продавали їх. За кошти, виручені у межах заходу, а це – 7090 гривень, організатори закуплять медикаменти, що полегшать життя діток, хворих на невиліковні захворювання.

Варто додати, що вистава «Олє-Лукойе» зібрала повну залу глядачів. Вхід на театральне дійство був вільний.
Фото Вікторії СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ого-го Показати IP 15 Грудня 2015 17:06
Навіщо ж так дітей гримувати?! Це перебор. Хай діти лишаються дітьми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus