USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку - конкурс на краще відео про місто

6 Березня 2014 15:12
Усіх, кого Луцьк зачарував і полонив, запрошують взяти участь у конкурсі на кращий промоційний відеоролик міста. Подивитися по-новому на наше чарівне місто і створити власний промоційний ролик запрошують не лише лучан, але й гостей міста.

Так, відповідним розпорядженням Луцького міського голови Миколи Романюка від 03 березня 2014 року оголошено конкурс на кращий промоційний відеоролик міста Луцька.

Відеоролик повинен викликати позитивні емоції та враження, представляти обличчя міста, що супроводжуватиме бажання потенційних туристів відвідати місто, а лучани ще більше гордитимуться ним, - повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Кінцевий термін подання робіт на участь у Конкурсі – 20 червня 2014 р. Конкурс проводитиметься у два етапи: І етап – з 15 березня по 15 червня - передбачає перевірку матеріалів на відповідність технічним вимогам до конкурсних робіт, ІІ етап – з 20 червня по 20 липня 2014 року – громадське голосування за конкурсні роботи у мережі Інтернет.

Переможець конкурсу буде нагороджений на День міста грошовою премією з міського бюджету, а відеоролик буде використовуватись в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу міста Луцька в Україні та за кордоном, популяризації культурного, соціально-економічного, наукового та туристичного потенціалу міста.

Кожен учасник може подати необмежену кількість відеороликів.

Закликаємо усіх лучан та гостей Луцька привідкрити завісу луцької таємничості та заінтригувати її багатогранністю. Адже навіть лучани ще не осягнули усієї глибини краси та неповторності міста. Луцьк вражає не лише своєю історією, а й самобутністю, неповторною атмосферою, гостинністю, відкритістю, щирістю. В минулому тут жили й творили Великі князі литовські, відбувалися події світового значення, луцький кликун оповіщав новини, творили видатні національного та світового масштабу особистості, а зараз місто розвивається у сучасному європейському напрямку.

Додаткову інформацію щодо Конкурсу можна отримати в управлінні туризму та промоції міста Луцької міської ради (тел.: 777956, 777924).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
кіно і німці Показати IP 6 Березня 2014 15:22
Не треба конкурсу!!! Вам сюди - http://www.volynnews.com/news/society/smittia-z-yevrobarykad-vykynuly-pid-stiny-lutskoho-zamku/
у нас в крыму такого до кіно і німці Показати IP 6 Березня 2014 17:11
СМІТТЯ ВИВЕЗЕНО У ПАРК!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ось Вам конкурс!!!!!!! ГАНЕБНЕ порушення природоохоронного законодавства!!!!! ПРОКУРАТУРА!!!!!!!!!!!!! АУ!!!!!!!!!!! Чому не відкрите КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ за порушення ЗАКОНУ УКРАЇНИ!!!!!!!!!!!!! БОЇТЕСЯ??????????? Правий сектор ЗАЛЯКАВ??????????? Чи правий сектор це український закон????????????????
Семен Показати IP 6 Березня 2014 15:48
Это так просто можно с камерой становиться на улице и снимать все и всех? И за это ничего не будет? Что скажут юристы? А алкогольно возмущенные граждани?
знаюча Показати IP 6 Березня 2014 16:51
За рахунок людей хочуть гроші відмити!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus