USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку нагородили творчо обдарованих дітей

28 Травня 2019 18:50
Щорічна мистецька рейтингова акція «Овація» зібрала у Палаці культури лауреатів мистецьких конкурсів та фестивалів, учнів початкових спеціалізованих навчальних закладів та учасників творчих колективів навчальних закладів міста напередодні Міжнародного дня захисту дітей, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Переглянути кращі концертні номери творчо обдарованої молоді нашого міста прийшли радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів.

Юні таланти демонстрували свої творчі здобутки та виконавську майстерність. Усі виступи глядачі зустрічали бурхливими оваціями.
Привітав юну творчу еліту міста та вручив відзнаки кращим вихованцям та художнім колективам навчальних закладів радник міського голови Ігор Поліщук. «Сьогодні ми підбиваємо підсумок ще одного навчального року чудовим святковими концертом, який ще раз засвідчує високий професійний рівень шкіл естетичного виховання нашого міста. Юні музиканти подарували нам частинку свого успіху та справжню мистецьку насолоду. Можливо, не усі стануть професійними музикантами, але заняття мистецтвом допоможуть сформувати їхню особистість, розширити свій кругозір. Також я дякую викладачам, які вкладали душу у розвиток творчих здібностей своїх вихованців. Сьогоднішня нагорода- це результат щоденної праці протягом тривалого часу, яка потребує терпіння та наполегливості. Окрема подяка й батькам, які підтримують дітей у прагненні відвідувати музичні та художні школи, аби розвиватися гармонійно та всесторонньо», - наголосив він.
До привітань долучилася й Тетяна Гнатів, висловивши подяку представникам влади за підтримку та допомогу в організації культурно-мистецьких заходів, покращення матеріально-технічної бази шкіл естетичного виховання. За її словами, мистецькі школи міста Луцька мають надзвичайно високий рейтинг серед аналогічних закладів в Україні.
Цьогоріч лауреатами різноманітних всеукраїнських та міжнародних мистецьких конкурсів стали 654 учні. За окремими номінаціями було визначено сім лауреатів, які отримали мистецькі премії міського голови у сумі 5 тисяч гривень. Ще 48 учасників отримали грошові премії у розмірі 1000 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus