USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку покажуть кіно «на велосипедах»

30 Жовтня 2016 10:29
Екологічні кіноперегляди відбуватимуться в Луцьку з початку листопада, - інформує Громадське.Волинь.

«Ви досі не крутите падалі? Тоді ми йдемо до вас!», – так звучить заклик сідлати свої велосипеди та крутити педалі у вірусному відео, поширеному волинянами у соціальних мережах. У нашому сюжеті ми з’ясовуємо, хто ж насправді ховається за маскою таємничого Педаліо Крутіні, та що він хотів сказати цим дивним роликом.

«Це така смішна вірусна реклама, де ми вирішили покепкувати просто, щоб люди подивилися, посміялися. Навмисно зроблено, що це ніби має непрофесійний підхід, і показати, що це ми не сильно готувалися до цього», – каже творець ролику, керівник анімаційної студії «Імаго» Леонід Тивонюк.

А рекламує цей ролик екологічні кіноперегляди, які відбуватимуться в Луцьку з початку листопада. Леонід зізнається, що перший кіноперегляд запланований на 17 листопада. Лучани зможуть подивитися фільми від енергії, «накрученої» педалями їхніх велосипедів.

Велосипеди кріпитимуться до спеціально виготовленої конструкції, яка подаватиме електроенергію до проектора. За словами організатора, акція має три основні завдання: зберегти екологію, використовуючи альтернативну енергію; покращити здоров’я, крутячи педалі свого велосипеду, і подивитися гарне кіно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Велосипедист Показати IP 30 Жовтня 2016 18:18
Хлопці молодці, але ж для розвитку вело направлення одного ентузіазму замало... Потрібна ще як мінімум ПРАВИЛЬНА іфраструктура яку на жаль... совкові чиновники не вміють і не хочуть робити! Романюк обіцяв... але знов набрехав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus