USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку презентували світові бестселери про технології майбутнього

29 Жовтня 2015 08:00
Львівське видавництво «Літопис» презентувало у Луцьку переклади світових бестселера керівника Google Еріка Шмідта «Новий цифровий світ» та книги відомого на весь світ фізика-теоретика Мічіо Кайку «Фізика майбутнього». Захід відбувся 28 жовтня 2015 року в Інституті філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки.

Про це повідомляє Громадське.Волинь.

«Ключові ідеї цих двох книг – наше майбутнє впродовж наступних п’ятнадцяти років визнаатиме комбінація біотехнологій, нанотехнологій і штучного інтелекту» – зазначив директор видавництва «Літопис» Михайло Комарницкий.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО КНИГИ



Довідка про авторів.

Ерік Шмідт – голова ради директорів компанії Google, де він почав працювати з 2001 року. З 2001 до 2011 року був головним виконавчим директором Google і керував стратегією компанії разом із засновниками Сєрґєєм Бріном і Леррі Пейджем. Перш ніж приєднатися до компанії Google, Ерік Шмідт був головою ради директорів і головним виконавчим директором компанії Novell, головним директором з технологій у корпорації Sun Microsystems. До цього він входив до складу групи науковців у центрі досліджень компанії Xerox у місті Пало-Альто (PARC), а також обіймав посади в компаніях Bell Laboratories і Zilog. Він також очолює раду директорів фонду «Нова Америка» та з 2008 року є членом ради опікунів Інституту перспективних досліджень у Принстоні (штат Нью-Джерсі).

Джаред Коен – засновник і директор наукового центру Google Ideas. Він є стипендіатом Родса, автором двох книжок – «Діти Джихаду» (Children of Jihad) та «Сто днів тиші» (One Hundred Days of Silence). Року 2013 журнал Time назвав Джареда одним із сотні найвпливовіших людей у світі. Коен також є членом ради директорів корпорації SFX Entertainment і членом консультативної ради директорів Національного антитерористичного центру.

Мічіо Кайку ‒ науковець зі світовим імʼям у галузі теоретичної фізики. Обіймає посаду професора теоретичної фізики в міському коледжі та університеті Нью-Йорка. У віці 21 рік закінчив Гарвардський університет і почав працювати в лабораторії Берклі. У 26 вже читав лекції в Прінстонському університеті.Професор Кайку ‒ автор девʼяти науково-популярних книжок, дві з яких ‒ «Візії: як наука змінить світ ХХІ століття» та «Гіперпростір» ‒ стали бестселерами і перекладені на десятки мов світу, в тому числі українською.

Ведучий численних наукових програмах на телеканалах BBC-TV, Discovery і Science, присвячених визначним винаходам і відкриттям, знімається в документальних фільмах, ведучий щотижневої програми на радіо, яка має своїх слухачів в 130 містах США, виступає з лекціями в багатьох країнах світу.

Феномен Мічіо Кайку полягає у вмінні доступно пояснити складні проблеми теоретичної фізики та світобудови для широкої аудиторії.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus