USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку - про Притулу та українських дружин. АНОНС

18 Лютого 2014 09:05
«Україна - не бордель», - заявив письменник Макс Кідрук і вирушив до Нової Зеландії, щоб «помститися» нахабним «ківі» за безсоромний конкурс «Виграй українську дружину». Так розпочинається історія книги «На Зеландію!», презентація якої відбудеться 26 лютого, о 18:00, у Палаці учнівської молоді міста Луцька (вул. Шопена, 18, I поверх, дискозала).

Ідея книги з'явилася після того, як на новозеландському радіо переможець одного з конкурсів отримав приз - поїздку до України з метою секс-туризму. Тоді ведучий ранкового шоу «Підйом» на «Новому каналі» Сергій Притула задумав акцію під назвою «На Зеландію!» у відповідь. Передати тамтешнім жителям «привіт» від України поїхав письменник Максим Кідрук. Невгамовний мандрівник пробився через революційні заколоти в Єгипті, щаслива доля вберегла його від неприємностей із корумпованими сирійськими митниками, і врешті дорога щасливо привела Макса до пункту призначення. Там він влаштував таку просвітницьку акцію, після якої подібні витівки вже навряд чи повторяться.

За словами організаторів, громадської ініціативи «стендаЛь», Макс уже не вперше приїжджає з презентаціями до Луцька і кожного разу книги користуються шаленою популярністю. Його історії про веселі мандрівки до найнеймовірніших закуточків світу з купою цікавенних пригод, приправлені до того ж дотепним гумором, не можуть залишити байдужим абсолютно нікого!

Додаткову інформацію можна знайти за посиланням: http://vk.com/maks_kidruk_lutsk. За запрошеннями звертайтеся: (098) 630 58 12, (095) 455 09 26.



ДОВІДКА:

Максим Кідрук — український письменник, мандрівник, за освітою інженер-енергетик. Написав 14 книг, співучасник акції «На Зеландію!» разом із Сергієм Притулою, автор ролика «Азаров, ай-яй-яй!», автор першого українського технотрилера «Бот». Загалом побував у 31 країні, серед яких Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі,Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія та інші.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus