USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відбудеться творчий вечір відомого волинського поета

25 Жовтня 2016 15:27
Творчий вечір українського поета, заслуженого журналіста України Василя Простопчука відбудеться 26 жовтня о 17:00 годині у Галереї сучасного митецтва України "Арт-кафедра" (вул. Карбишева, 1, Адреналін Сіті).

Під час заходу автор презентує читачам свою нову книгу "Гномачний гросатор".

Вхід вільний.

Довідка

Василь Васильович Простопчук – український поет, заслужений журналіст України.

Працював кореспондентом, заввідділом молодіжної газети. З 17 вересня 1979 року до квітня 2016 року Василь Простопчук – головний редактор волинського тижневика «Віче».

Василь Простопчук – автор багатьох ліричних, гумористичних і дитячих книг. Як поет, він заявив про себе хоч і пізно, але досить зріло. Його ніжна інтимна лірика, його влучне сатиричне слово свідчать про не пересічність таланту. Це поет-лірик, поет-сатирик, поет-пісняр.

Захоплюється і колекціонує міні-книги. Тому не випадково, що саме В. Простопчук є автором найменшої книжечки в Україні, яка була в продажу, – «Що у ста на устах». Книга має 32 сторінки розміром 2,8 х 2,0 сантиметри. Виготовлена у 2003 році у видавництві «Волинська обласна друкарня» накладом 100 примірників.

Він – автор близько 30 поетичних, сатиричних і дитячих книг.

Також Василь Простопчук вже понад 20 років неподалік від Луцька розвиває власний Музей «Подалі від ближнього».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Теремно Показати IP 25 Жовтня 2016 20:17
Обов'язко прийду.. Таких талантів,як Василь Васильович, волинська земля народжує раз на двісті років. Він - перший.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus