USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Луцьку відбувся фестиваль вертепів

12 Січня 2017 21:54
Фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим!» відбувся у приміщенні Палацу культури сьогодні, 12 січня, - повідомляє прес-служба міської ради.

Глядачам співали музичні колективи Луцької спеціалізованої музичної школи №1, школи №22, №17, №19, №11, учасники недільної школи при Покровському храмі УПЦ МП та Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво».

«Сьогоднішнє святкове дійство є доказом того, що національні звичаї й традиції ніколи не зникнуть. Приємно, що відроджують та примножують український фольклор наші діти, адже вони - наше майбутнє. Бажаю усім здоров’я, добробуту в сім’ях і нехай свята приносять радість і задоволення, а наша Україна процвітає. Нехай частинка тепла та різдвяного настрою залишиться у ваших серцях», – привітав гостей та учасників фестивалю заступник міського голови Андрій Киця.

Учасники фестивалю отримали дипломи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus