USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку вшанували людей поважного віку

2 Жовтня 2014 08:00
З нагоди Міжнародного дня людей поважного віку та Дня ветеранів у Луцьку вшанували мудрих і багатих літами жителів обласного центру.

Святковий концерт відбувся 1 жовтня у Палаці культури міста Луцьк, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Шановних і поважних, досвідчених і мудрих, добрих і багатих літами людей вітали зі святом представники влади та учасники творчих колективів міста.

«Вартий пошани тихий голос і старенький сивий волос», – зауважила зі сцени ведуча концерту.

Привітав сивочолих лучан і міський голова Микола Романюк.

«Ми найбільше акцентуємо увагу на тому, що спілкуємось із людьми вашого віку», – зауважив він, жартома додавши, що вже і до його скронь підкралась сивина.

«Хочу щиро від душі подякувати кожному з вас особисто, адже, мабуть, про життя кожного із вас можна написати книжку», – припустив міський голова.

«Ви історія нашого міста, бо творили його колись і творите зараз. Хай вас Бог береже. Миру вам на нашій українській землі», – побажав винуватцям свята Микола Романюк і вручив стареньким подяки та квіти.

До вітань долучилась і заступник директора департаменту соціального захисту Волинської облдержадміністрації Людмила Сірбіненко.

«Сьогодні тут присутні наші батьки та наші наставники, які дали дорогу в життя не одному з нас», – зауважила вона, додавши, що День людей поважного віку – не особливе свято, а нагода зустрітись і поспілкуватись зі своїми ровесниками. Також чиновниця вручила винуватцям свята почесні грамоти.

Присутнім дідусям і бабусям ведуча свята бажала раз по раз пригадати їхню молодість. Тож зі сцени для них лунали пісні юності та теплі й щирі слова. Але чи не найбільші аплодисменти зірвали учасники народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Подвиг», які виконали декілька пісень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus