USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – виставка робіт архітектора Метельницького

1 Лютого 2016 13:35
У Луцьку почала діяти виставка графічних та акварельних робіт архітектора Ростислава Метельницького.

Відкриття відбулося 31 січня у Волинському єврейському общинному центрі, - інформує «Хроніки Любарта».

На відкритті зібралися друзі, знайомі, рідні архітектора. Мистецтвознавець, директорка Художнього музею у Луцьку Зоя Навроцька вказала на вагоме значення творчості автора.

«Він із тих титанів, універсальних людей культури, людей-гуманістів, які вміли відчувати і бачити і мали блискучий смак. Ростислав Метельницький є учнем блискучої професури. Він був тим, з ким рахувалися і радилися», - зазначила вона.

Як розповіла організаторка виставки дочка архітектора Світлана Андрейчин, автор має у доробку близько 800 робіт, які творилися від кінця 1940-х до середини 1990-х. Представлені на виставці графічні та акварельні роботи показують переважно Луцьк, його історичні куточки.

Виставка триватиме місяць. Працює кожен день, крім п’ятниці та суботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus