USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку збирають голоси за наймасштабніший літературний проект

18 Серпня 2015 08:00
Голосування у конкурсі найкращих громадських ініціатив жителів Луцька відбувається до 23 серпня. Серед учасників - проект, поданий мистецьким об’єднанням «стендаЛь», під назвою «Благодійний мистецький з’їзд «Літературний раут».

Про проект

Благодійний мистецький з'їзд "Літературний раут" - це 15 письменників, які одного листопадового дня перетворять наше місто на невеличкий мистецький форум. Цілий день лекцій, презентацій та майстер-класів від найкращих.

А вечір - світська зустріч з усіма ними у форматі вільного мікрофону, шведського столу та невимушеного спілкування і, звичайно, у музичному супроводі. Платний вхід передбачено лише на вечірню зустріч з метою збору коштів на закупівлю книг для дитячих будинків Луцька.

Як підтримати?

Проголосувати за проект "Благодійний мистецький з`їзд "Літературний раут" можна за цим посиланням.

Про об'єднання

Мистецьке об'єднання "стендаЛь" вже більше двох років організовує в Луцьку та в районних центрах Волині зустрічі з відомими письменниками України, серед яких Сергій Жадан, Оксана Забужко, Василь Шкляр, Макс Кідрук, Андрій Любка, Олександр Ірванець, Андрій Курков тощо.

Дізнатися більше можна тут.

Активісти мистецького об’єднання "стендаЛь" звертаються до всіх лучан з проханням підтримки, щоб і надалі розвивати культурну платформу Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus