USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька – марафон єднання

9 Травня 2014 16:16
Музично-пісенний марафон «Нас об’єднала Перемога!» відбувається у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку.

Із 15.00 на сцені виступають аматорські колективи. Наймолодшим учасникам марафону 4 роки. Але більшість виконавців - це люди з багатолітнім життєвим досвідом.

Тематика виступів - єднання українців, мир у країні й оспівування України.

Такий музичний марафон для лучан став традиційним, участь у ньому може взяти кожен охочий.

«Цьогорічний день 9 Травня - час, коли варто замислитися над уроками історії, переосмислити минуле й сьогодення. На цю сцену виходять усі, хто хоче піснею висловитися на підтримку єдиної України», - розповідає організатор заходу, начальник управління культури Луцької міськради Тетяна Гнатів.
Розпочався музично-пісенний марафон «Нас об’єднала Перемога!» із виступу хору ветеранів.
Музичний марафон триватиме, кажуть організатори, допоки вистачить сил і охочих.

Зауважимо, що торік виступи тривали до 19.00.

Окрім концерту, в парку багато атракціонів вздовж головної алеї, продають свої вироби народні майстри, а також гуляють фронтовики Другої світової війни й спілкуються з городянами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus