USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі визначили кращих музикантів

16 Лютого 2011 09:47
В обласному огляді-конкурсі народно-інструментальної музики «Калинова сопілка», що відбулося у Ковелі, взяли участь понад 500 музикантів з усієї Волині.
Цьогоріч свято приурочили 140-річчю з дня народження Лесі Українки, повідомили у Ковельській міськраді.
Своє мистецтво демонстрували оркестри народних інструментів, народні ансамблі, троїсті музики, ансамблі сопілкарів, вокалісти.
Учасників привітали заступник міського голови Ігор Прокопів, начальник управління культури та туризму облдержадміністрації, заслужений працівник культури України Володимир Лисюк, начальник відділу культури та туризму виконавчого комітету міської ради Валентина Шафета.
За рішенням журі, яке очолював викладач-методист Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського Йосип Штець, гран-прі отримав оркестр народних інструментів «Тоніка» Камінь-Каширського будинку культури
Ковельські аматори отримавши ряд призових місць. Оркестр народних інструментів школи мистецтв став переможцем в номінації «Оркестри музичних шкіл», а ансамбль народних інструментів Народного дому «Просвіта» визнано кращим у номінації «Ансамблі народних інструментів, які не мають звання народних».
Народний аматорський ансамбль народної музики «Награш» Народного дому «Просвіта» посів друге місце в номінації «Народні ансамблі».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus