USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Києві тусується Джексон

26 Лютого 2010 19:14
Американська співачка ЛаТойя Джексон – рідна сестра короля поп-музики Майкла Джексона, у четвер увечері, 25 лютого, прибула до Києва.
ЛаТойя Джексон приїхала в українську столицю для участі в церемонії нагородження національної премії «Телезірка», яка відбудеться в суботу, 27 лютого, в Національній опері України, передає Intv.Ua.
Для співачки в аеропорт підігнали чорний «Мерседес», перед цим завантаживши в багажник декілька валіз бренду Louis Vuitton. А з аеропорту ЛаТойю відвезли в один з найдорожчих готелів Києва «Хаятт», де їй забронювали люкс вартістю до 1200 євро за добу (метраж апартаментів 140 кв. м). У готелі Джексон стала сусідкою Жана-Клода Ван Дамма, який прибув у столицю за день до неї. До співачки відповідно до райдеру приставлені четверо охоронців.
У номер люкс зірка зажадала цілком розумний список продуктів: 1 літр будь-якого фрешу, 5 літрів мінералки і енергетичні напої. З алкоголю має бути в наявності 1 пляшка крижаного шампанського і декілька пляшок хорошого вина. На закуску передбачаються канапе з лососем та індичкою, а також шоколадні батончики і цукерки.
В аеропорту журналісти запитали ЛаТойю про її брата Майкла Джексона, який помер 25 червня 2009 року. Співачку попросили прокоментувати чутки про те, що Джексон нібито інсценував свою смерть, щоб зняти з себе тягар боргів і втекти від пильної уваги світу. На що сестра легендарного артиста розсміялася: «Ха-ха-ха! Ні, Майкл дійсно мертвий».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вікінг Показати IP 26 Лютого 2010 19:39
Під шумок треба підзаробити на імені брата. Поки про нього ще хтось памятає
citizen Показати IP 26 Лютого 2010 21:49
Вікінг про його навряд хтось колись забуде - він в історію ввійшов, а що до того, що його сестру запросили на церемонію нагородження - це дарма, при тому, що викидати такі гроші - можна було б і так обійтися, але що ж поробиш - багаті вже не знають куда гроші дівати - от і розкидуються, замість того щоб забезпечити працівників їхніх фірм, фабрик, заводів і т.д. нормальними зарплатами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus