USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Києві відзняли «Різдвяні зустрічі» з Пугачовою. ФОТО

14 Грудня 2009 19:02
У суботу ввечері, 12 грудня, у київському Палаці спорту після десятилітньої перерви знову відбулися Різдвяні зустрічі Алли Пугачової.
 

Концерт і справді вийшов дивовижним. На сцені була споруджена вулиця казкового Міста, у якій вгадувався Андріївський узвіз. Ця вулиця з’єднала сцену і глядачів. На ній танцювали ряджені, а в одному з шинків залишалися відпочивати після виступу артисти, – пише Новинар.
 

З російських зірок на сцену вийшли, крім Баскова, Галкіна та Кіркорова, Крістіна Орбакайте, Борис Мойсеєв, Олександр Буйнов, Кай Мєтов. Заспівала також і Анастасія Волочкова, виконавши пісню «Балерина». Але особливо видовищними були виступи українських артистів.

На «Зустрічі» до Пугачової прийшли Олександр Пономарьов, Потап і Настя Каменських, Ані Лорак, Руслана Лижичко, Наталя Могілевська, Ірина Білик, Джамала, Гарік Кричевський, Андрій Данилко в образі Сердючки. А коли на сцену вийшла Софія Ротару, глядачі її вітали стоячи.

На закінчення концерту Алла Пугачова заявила, що вибрала Київ для своїх Різдвяних зустрічей не випадково. «Це нова точка відліку проекту. І таким чином вибудовується його подальша концепція. Починаючи з Києва, програма виходить на міжнародний виток. І саме Києвом якраз все вмотивовано. Адже це колиска нашої духовності, цілий пласт історії та релігії: князь Володимир, Хрещення Русі. Це сакральні місця, важливі для кожного з нас», – пояснила Примадонна.



 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
OrestN Показати IP 14 Грудня 2009 19:22
це подібне швидше на інвазію московької поп-культури на українські терени. Чи у нас нема своїх виконавців, чи наша культура не самодостатнь?
Таня Показати IP 14 Грудня 2009 19:23
Не була б вона примадонною, щоб не зробила такого феєричного концерту. Радує те, що вибрали нашу столицю. Шоу супер, є на що подивитися. Що тут скажеш, зірковий склад...
Юка Показати IP 14 Грудня 2009 22:10
щось в лісі здохло, що Пугачова запросила на зустрічі Ротару!!! А Волочкову хочеться послухати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus