USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві жінку ногами виштовхали з трамвая, бо не хотіла одягати маску. Відео

6 Листопада 2020 11:25
У Києві стався новий інцидент через карантинні заходи у транспорті. Одна з пасажирок намагалася потрапити до салону трамвая, однак це у неї не вийшло.

Відповідне відео з’явилося на сторінці «Київ Оперативний», передає УНІАН.

«На зупинці Василя Макухи жіночка намагалася війти у трамвай, але кондуктор та пасажири її не пускали», – пише автор.

Судячи з повідомлення, жінка була без засобів індивідуального захисту і лаялася в бік кондуктора та інших людей. Зі сходинок біля дверей її виштовхував невідомий чоловік.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 6 Листопада 2020 11:41
Правильно зробили. Є правила - дотримуйся. Закони одні для всіх. А неяк у нас звикли - хто нахабніший, то тому можна і без маски, і без черги, і на червоний гнатися
Павло Показати IP 6 Листопада 2020 11:48
Вірус може і не торкнеться,а один одного позаїдають Такий ми народ...
Дзвоніть на 103 Показати IP 6 Листопада 2020 11:55
Правильно пасажири зробили. Ще треба було зеленкою чи йодом облити. Молода, але занадто вперта як слон та щей преться без засобів індивідуального захисту в громадський транспорт. Тільки таким чином треба вчити впертих громадян України, які нехтуючи своєю безпекою заразитись хворобою, щей наражають на зараження коронавірусом інших громадян, можливо які ще здорові. Цій безголовій необхідно було би хоча один раз побувати у переповненому на коронавірус госпіталі чи лікарні та подивитись як мучаються і помирають хворі на коронавірус.
бос Показати IP 6 Листопада 2020 14:02
А маска капець як захищає?...боїтеся заразитись вдягайте маску і все) чого до інших чіплятись, маніпуляція і обман з тим коронавірусом.. скільки знайомих в мене завжди ходили в масках і в кінці всеодно заразились і перехворіли і здорові ходять... реально дикуни ведетесь на херню від влади
morpheus до бос Показати IP 6 Листопада 2020 15:14
Маска ж не вас повинна захищати, а від вас. Обурення людей справедливе, реакція на ситуацію це вже інше питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus