USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У луцькому «Промені» Лев Лещенко співатиме «День победы»

24 Листопада 2009 19:03
З 12 по 17 грудня на Західній Україні проходитиме другий етап благодійного мандрівного міжнародного фестивалю «Мелодії друзів».
Другий етап міжнародного фестивалю «Мелодії друзів», присвяченого 65-річчю перемоги у Великій Вітчизняній війні, охопить Хмельницький, Житомир, Луцьк, Чернівці та Вінницю. Артистичну залогу мандрівного фестивалю становлять такі популярні естрадні співаки, як Лев Лещенко, Лайма Вайкуле, ансамбль «Сябри», Іраклій Парцхілава, Микола Гнатюк, Іон Соручану та ведуча Ольга Сумська, – інформує ЗІК.
За словами Лева Лещенка, фестиваль «Мелодії друзів» відбувається як некомерційний проект. «Це акція милосердя та шани до людей, які подарували нам Перемогу у Великій Вітчизняній війні та у пам’ять про тих, хто не дожив до цих світлих днів. Ми проїдемо із концертами різними містами України. І всі ветерани будуть запрошені на них зовсім безплатно», – сказав Лев Лещенко.
Довідково:
Перший етап фестивалю «Мелодії друзів» відбувся 7-15 травня цього року, розпочавшись із концерту в Києві, на який зібралося понад 150 000 глядачів. Перший тур проліг такими містами, як Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Одеса, Миколаїв, Кривий Ріг, Полтава, де до артистів фестивальної залоги охоче приєднувалися місцеві виконавці.
Графік 2-го туру:
12 грудня – Хмельницький, Філармонія (19:00)
13 грудня – Житомир, Облмуздрамтеатр ім. Ів. Кочерги (19:00)
14 грудня – Луцьк, кінотеатр «Промінь» (19:00)
16 грудня – Чернівці, Облдрамтеатр (19:00)
17 грудня – Вінниця, Будинок Офіцерів (19:00)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 25 Листопада 2009 13:25
І не стидно нашому Луцьку таких гостей у "Промені" приймати, ще й ветеранів в той свинюшник. Як на мене, то позор!!! Вже б краще в драмтеатрі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus