USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку неформальна молодь медитувала під фольк. ФОТО

4 Жовтня 2010 13:49
Більше двох годин акустичне звучання фольклорних мотивів тримало в одній компанії близько сотні людей – так в Луцьку 2 жовтня провели черговий квартирник.
На дійство, яким опікувалась організація «Квартира FM», в луцьке кафе, окрім лучан, завітали й люди з Рівненщини, Києва та Івано-Франківська.
Прийшли вони, аби послухати два гурти – «Chess» і «Dark Patrick». Однак через хворобу гітариста рівненських «чесів», на дійство в якості гостя приїхав лише їхній флейтист Андрій Ляшук.
Тому гурт з україно-британською пропискою «Dark Patrick» розбив свій виступ на дві частини, каже одна з організаторів заходу Іванна Мартинів.
Музиканти Ева Пурпуровська та Пол Чілтон розповідали про поїздку на «туманний альбіон», передісторії своїх пісень.
Під час свого виступу «Dark Patrick» демонстрував поєднання музичних традицій різних народів, виконуючи пісні українською, англійською та ірландською мовами.
«Ева, окрім співу в гурті, грає на старосвітській бандурі, колісній лірі, бойрані та клавішних. А її чоловік британець Пол майстерно вправляється з ірландською волинкою, вістлами, клавішними та губною гармонікою», – пояснила Мартинів.
Паралельно з концертом тривала експозиція етно-інструментів, котрі виробляє лучанин Віктор Іщук, відомий під прізвиськом Сільвер.
«Грали трішки і на них. А під час перерви надворі люд організував свій квартирник, як завжди і буває. З гітарою, скрипкою, перкусією і хлопанням в долоні. Ми намагалися створити таку собі атмосферу непричетності до 21 століття», – розповіла організатор.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гоблин Показати IP 4 Жовтня 2010 15:44
Дворняги
Metaller Показати IP 4 Жовтня 2010 16:35
знищили неформалів...
MATADOR Показати IP 31 Жовтня 2010 19:14
Цікаво, як це зрозуміти Metaller?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus