USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пройшов Парад наречених. ФОТОРЕПОРТАЖ

12 Липня 2010 08:30
Півсотні дівчат у весільних сукнях взяли участь в параді наречених у Луцьку.

Парадом молоді пройшли від замку Любарта до центрального парку культури та відпочинку Луцька.

Організатори оголосили, що захід благодійний і головна мета – зібрати кошти для вихованців Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Парад організували редакція журналу «Ваше весілля» та продюсерський центр «Велд». «Патроном» заходу став міський голова Богдан Шиба.

Такі ж паради уже пройшли у Львові, Сумах, а 16 липня відбудеться в Івано-Франківську.

Окрім традиційних білих суконь на параді у Луцьку було чимало оригінальних вбрань різних кольорів та фасонів.


Наряджена у коротке чорне плаття з довгим шлейфом наречена Антоніна Клімішина каже, що сукню позичила у подруги. Чорний колір плаття її не лякає, каже, навпаки: почувається в ньому дуже комфортно і на власне весілля пошиє також темну сукню.

Засновник журналу «Ваше весілля» Олена Кіц та директор історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тарас Рабан перерізали червону стрічку, й наречені під звуки оркестру пішли в люди. Маршрут дівчат пролягав через центральні вулиці Луцька до парку Лесі Українки.



Тут відбувся конкурс.. Судили дівчат луцький міський голова Богдан Шиба, начальник відділу сім’ї та молоді департаменту молодіжної політики і спорту Луцькради Ольга Коритнєва, засновник журналу «Ваше весілля» Олена Кіц, директор рекламного агентства «Еліанс» Людмила Бородавіна та директор продюсерського центру «ВЕЛД» В’ячеслав Добжанський.

В номінації «Перша наречена» перемогу отримала Юлія Крюкова. Найкращим букетом журі визнало композицію з соняшників Олени Костюк.


«Найкреативнішою нареченою» стала Оксана Саморунова в червоній сукні, а вбрання з живих квітів Діани Попової визнали «Найекстравагантнішим».


Юлію Шульгу назвали «нареченою з найоригінальнішою зачіскою».


Антоніна Клімішина в чорній сукні виявилася везучою = її номер навмання дістали в лотереї - і вона отримала звання «Найщасливішої нареченої».

Олена Кіц розповіла, що насправді не усі наречені є «справжніми». Половина учасниць вже відгуляли власне весілля і перебувають у шлюбі. Проте, за умовами параду, участь в конкурсі мали право взяти усі, не залежно від сімейного стану і віку.





Наприклад, Аліса Кравчук змогла відчути себе нареченою вже у два роки. Її батько Олександр розповідає, що у параді бере участь також його дружина та її сестра. Поки що загадувати, коли віддавати дочку заміж не хоче, але жартує, що залицяльники вже є.

Окрім Аліси на парад прийшли ще з десяток маленьких наречених віком до десяти років. Їм організатори подарували іграшки.




Впродовж вечора учасниць параду та гостей розважали танцювальні ансамблі та співаки.


Під пекучим сонцем наречені танцювали, відпочивали на бордюрах та хизувалися своїми сукнями.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
просто мен Показати IP 12 Липня 2010 10:22
Парад просто вразив:наречені шикарні,артисти викладалися на повну котушку,а так натхненно,розкуто і супер_пупер професійно заводити зморену страшенною спекою публіку може тільки енерджайзер вячеслав добжанський.На славкові був надоригінальний костюм від Леодора Кравчука. У ньому він виглядав як топ_модель.А ще мені дуже сподобалася як жінка молодий чиновник Оля Коритнєва.
VSC Показати IP 12 Липня 2010 10:33
редактор Юра, купи нормальную технику. На эти снимки смотреть без слез не возможно. Снимаешь и на сильном солнце и в контровом свете, а ручки у фотографа кривоваты, иль знаний маловато, иль техника слабовата. Я понимаю, что съемка репортажная, но... слабенько.
Охремчук Показати IP 12 Липня 2010 11:16
Народ, ви молодці!!!! Окремий респект журналу "Ваше Весілля"!!! Супер просто! Ще раз переконалась, що найкращі наречені - в Луцьку! ))))
Маркіян Показати IP 12 Липня 2010 11:24
VSC: Слухай, то покажи, яка в тебе техніка? Закинь пару супергеніальних фото, шоб ми всі побачили, що в тебе ручки рівнуваті, знання глибокуваті і техніка потужнувата і плакали від щастя, шо в нас такі майстри камери є. А коль не можеш цього зробити, то сиди і плач собі тихенько і шнирь по сайтах фотодлячайніков.нет, де і лишай свої мегапрофесійні коменти. Редактор Юра і людина, яка готувала репортаж, фотки прикольні! Та й з такими дівчатами вони не можуть бути поганими ))))
VSC до Маркіян Показати IP 12 Липня 2010 13:10
Если это фоторепортаж, то это должен быть ФОТОрепортаж, а не картинки "Раскрась сам". Я не о сюжетах говорю, а о КАЧЕСТВЕ снимков. И судить об этом имею полное право, как потребитель продукта.
Я Показати IP 12 Липня 2010 11:27
А мені фото сподобались. Особливо та, де наречена в чорному капелюшку і остання...
Учасниця параду Показати IP 12 Липня 2010 11:33
Дійсно, парад вдався на всі 100%. Всі нареченні були просто суупер красивими. Організація параду також на високому рівні, якщо невраховувати невеликих нюансів з музикою в парку. Тільки одне трошки засмучує, те, що всі призи виграли весільні салони, і звичайній (справжній) нареченій виграти було неможливо. Можливо організаторам краще зробити окремо виступ дівчат з весільних салонів із врученням призів. і так само окремо виступ звичайних наречених, які недавно вийшли заміж, ось тоді справді цікаво буде поборотися "Хто кращий". Ато дівчата з салонів це як боксери які змагаються з шахматистами хто сильніший.
Наречена №21 Показати IP 12 Липня 2010 12:15
Такого ажіотажу, напевно, у Луцьку ще ніякий захід не викликав!!!Було справжнє свято!!!Навіть погода була на нашому боці!!!А родзинкою ПАРАДУ, на мою думку, була закрита фотосесія перед самим дійством!!!Чекаємо на фото наших найкращих фотографів!!!
Учасниця параду Показати IP 12 Липня 2010 14:05
парад вдався на всі 100% але я згідна, Можливо організаторам краще зробити окремо виступ дівчат з весільних салонів із врученням призів, і так само окремо виступ звичайних наречених а так дуже все сподобалось,чекаємо на фото!!! дякую всім за гарний настрій
mrSmith Показати IP 12 Липня 2010 15:05
Да організатори постаралися на славу. А дівчатка ви всі супер такі гарнюні наречені.
просто мен Показати IP 12 Липня 2010 19:52
я ще під враженням цього чудового свята,і,шкода,що справді якісних шоу не так багато.БРАВО,ОЛЕНА КІЦ,БРАВО,ВЯЧЕСЛАВ ДОБЖАНСЬКИЙ !
Олена Кіц Показати IP 12 Липня 2010 21:35
Дякую всім за приємні слова. А особлива подяка від мене Вячеславу ДОБЖАНСЬКОМУ, який з радістю підтримав ідею організації свята та допоміг її реалізувати. Згідна, що були певні недоліки, які ми врахуємо готуючи наступні Паради. Це ж перший... Ще раз хочу подякувати всім-всім дівчатам, які зареєструвались та прийняли участь у Параді. Це вони головні дійові особи і без них це свято не було б таким гарним. Ще раз нагадую, що всі дівчатка-учасниці отримають в подарунок диск з фотографіями та відео з параду. Чекайте дзвіночка.
чижик Показати IP 13 Липня 2010 15:18
Я вважаю що титул найактивніша, найвитриваліша і міс глядацьких симпатій мала отримати Алісочка Кравчук, адже так позувати перед камерами не кожна двохрічна дитина зможе.Молодець.Парад наречених FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ксюшка Показати IP 14 Липня 2010 01:08
Хочу відмітити,що найкраща наречена це Юлічка у капелюшку із волосся!Ти сама класна!!!!Forewer усім майстрам салону краси "Наталка"!Ви найкращі!
ВЯЧЕСЛАВ ДОБЖАНСЬКИЙ Показати IP 14 Липня 2010 08:16
Мені було дуже приємно та комфортно працювати З ОЛЕНОЮ КІЦ!РІДКО СЕРЕД ОРГАНІЗАТОРІВ ТРАПЛЯЮТЬСЯ ВОДНОЧАС ПОРЯДНІ,ВІДВЕРТІ,ЩИРІ ТА ДІЛОВІ ЛЮДИ,ТАКІ ЯК ОЛЕНА!
Дарина Показати IP 3 Червня 2011 19:45
Аліска супер))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus