USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбирали до «Україна має таланти-3». Фото

18 Червня 2010 09:37
Майже 160 волинських талантів прийшло 17 червня на прекастинг проекту столичного телеканалу СТБ «Україна має талант-3», що відбувся у Палаці культури міста Луцька.

Щоб швидко та ефективно провести кастинг, організатори розподілили учасників на чотири зали: «сольні виступи», «колективні виступи», «діти до 16-ти» та «вік 60+».

Біля головного входу до Палацу культури стояла охорона та довга черга людей. Адже за годину дозволяли пропустити лише 40 перших зареєстрованих.


Кожному учаснику давали півтори хвилини на представлення свого таланту. Опісля з ним проводили інтерв’ю.

Із неординарною історією до Луцька з Кузнєцовська завітала балетмейстер Юлія Лакизюк, аби представити свої здібності зі східного танцю. Вона каже, що навчилася цьому мистецтву всього за один тиждень. А виступ підготувала спеціально для проекту «Україна має талант-3». Разом із собою вона привезла свій танцювальний колектив «Рааль», який із народних танців тимчасово перекваліфікувався на виконання гімнастично-танцювальних номерів.

«Ось наша Аліна Колбун хворіла на запалення легень. Але, коли вона лежала в лікарні, то час від часу розтягувалася. І от одного разу вона так розтягнула спину, що могла зробити акробатичні трюки. Відтоді ми почали набирати дітей, які би хотіли танцювати із акробатичними трюками», - каже Юлія

Сам колектив «Рааль» бере участь у кастингу проекту «Україна має талант» не вперше.

Луцьк, наразі, - восьме місто, яке відвідали кастинг-менеджери телеканалу СТБ.

«У нас професіональна група, тому будуть відібрані найкращі. Кастинги закінчаться у липні, а програма вже транслюватиметься взимку. У вас ми попрацювали до кінця дня. Вже о шостій зібрали усі речі, але прийшла якась бабуся і захотіла показати свої таланти. Ну, ми й знову розклали усю апаратуру і дали їй можливість показати талант», - каже кастинг-менеджер Руслан Щуков.

Про результати кастингу організатори не повідомляють. Адже усі записи направляють до Києва, де головні журі проекту оцінюватимуть можливість кожного з учасників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus