USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку визначили півфіналістів ліги КВН «Волинь». ФОТО

23 Грудня 2010 15:25
Заключна чвертьфінальна гра ліги КВН «Волинь» відбулася 22 грудня – у результаті стали відомі усі півфіналісти сезону.
У грі взяло участь шість команд. Луцькі колективи представляли «ВДУш», «Емансіпе» і «В дрова». Серед гостей були команда з Хмельницького «Острів Свободи», львів’яни «Наслідки політехніки» та «Вікторія Бекхем» з Рівного.
Оцінювали новорічний гумор екс-кавеенщики Андрій Лев та Валерій Стернійчук, ведучий радіо «Луцьк» Сергій Ткачук, заступник головного редактора газети «Відомості.ua» Михайло Гарщаль та голова громадської організації «Волинська асоціація КВН» Валерій Пельц. Провів дійство Андрій Зубенко.
Переможцем гри стала луцька команда «Емансіпе». Дівчата переробили твір Олександра Пономарьова «Варто чи ні», у якому співали про шопінг: «Я куплю тільки тебе». Але виявилось, що річ надто тісна для дівчат і фразу «варто чи ні» замінили на «менше жери».
Срібними призерами гри виявилась команда «Остров свободы» з Хмельницького. Основні ролі у мініатюрах грали лише двоє хлопців. В одній з них на запитання до Яни Клочкової, як вона тренується, спортсменка двозначно відповіла: «Я гребу!?». Глядачі почули також зізнання дівчини до хлопця: «Пам’ятаєш, як ми у твістер грали? Так от… Я вагітна!».
Жартували вони також на тему Волинського телебачення. В ефірі ВТ працював Микола Вересень з передачею «Та ну!», де гостем студії був співак Олесь Пікачу. Зал зірвався від сміху після фрази ведучого: «І у нас є перший телефонний дзвінок, але так як це Волинське телебачення, питання ставлю я сам!».
Команда «Вікторія Бекхем» стала бронзовим призером гри. Учасники показали багато мініатюр, які стосувалися повсякденних проблем та ситуацій. «Гардеробщиця народила від будівельника. Соціально, але без користі».
Четверте місце посіли «Наслідки політехніки» зі Львова, чим забезпечили собі дорогу у півфінал. Команда КВН «ВДУш» зайняли п’яте місце, тому не пройшли у півфінал.
Останнє місце посіла молода луцька команда «В дрова». Декілька разів учасники зачепили тему ціни на луцькі маршрутки, зокрема героєм їхніх сценок був Андрій Козюра.
За результатами попередніх ігор до півфіналу потрапили «Гостиница Киев» (Київ– Кривий Ріг), «Оптом дешевше» (Тернопіль), «Коліжанки» ( Львів), «Лінія Відриву» (Ковель), «Т.Б.П.Ч.» (Рівне), «Что хотим то творим» (Молдова), «Торгаши-Ж» (Київ), «Кабмін» (Тернопіль), «Супер клас» (Київ), «Емансіпе» (Луцьк), «Остров Свободы» (Київ), «Вікторія Бекхем» (Луцьк) та «Наслідки політехніки» (Львів).
Окремим рішенням оргкомітету ліги КВН «Волинь» до стадії півфіналу потрапляє команда, яка зайняла п’яте місце в першій ¼ фіналу «Тра-та-та 36.км» Новояворівськ.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 23 Грудня 2010 23:36
Яни Клочкової, як вона тренується, спортсменка двозначно відповіла: «Я гребу!?», це старий жарт))) не зрозуміло, як його пропустила редактура
Віталік Показати IP 24 Грудня 2010 08:13
Что ж ты, Стасик не оправдал надежды?
вч Показати IP 24 Грудня 2010 11:00
Хлопці тра було Козюру взяти -той сам себе би зіграв ліпше.Повторити в натурі виявляється таке важко.
делет Показати IP 25 Грудня 2010 21:16
А я і не сумнівалася, шо результати будуть приблизно такі, які вони є)))))))))))))) І це трошки засмучує))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus