USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку засвітили «ялинкову трійню» з «приватбаночками». ФОТО

20 Грудня 2010 09:55
Три головні ялинки в центрі Луцька готові до новорічно-різдвяних свят – у день Святого Миколая на них увімкнули святкову ілюмінацію.

Запалити новорічні вогні на центральних ялинках обласного центру Волині 19 грудня традиційно прийшли представники міської і обласної влади, духовенство і лучани.

Зі сцени лунали вітання з наступаючими святами, бажали "здоров’я, щастя, злагоди та здійснення мрій".

Під час дійства на Театральній площі молодь роздавала перехожим солодощі та рекламні листівки «Приватбанку», діти водили хороводи, а батьки спостерігали за святковим концертом фольклорних колективів.

Власкор «ВН» став свідком того, як якась із дівчаток, вгледівши на ялинці прикрасу у формі логотипу «Приватбанку», вигукнула – «Мамо, дивися, приватбаночки висять!».

У своєму виступі митрополит Луцький і Волинський Ніфонт привітав міського голову Луцька з Днем ангела та вручив букет квітів.

«Микола Ярославович носить ім’я на честь святого Миколая. Сьогодні він іменинник» - сказав владика Ніфонт. І додав, що молиться за Романюка, аби Бог укріпив його «на високому п’єдесталі керівника нашого міста».

Архієпископ Луцький та Волинський Михаїл подарував луцькому меру ікону із зображенням святого Миколая.

«Свято Миколая – це не лише святого про нього, а пам'ять про ті чудеса, які він зробив. І для нашого міста, для лучан і волинян», – сказав владика Михаїл.

Був на дійстві і сам "Святий Миколай", в ролі якого виступив актор Волинськогго облмуздрамтеатру Олександр Якимчук.

































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
Тетянка Показати IP 20 Грудня 2010 10:04
В Романюка така шапка кумедна. Як в "иронии судьбы". Але в ній, напевно, вуха мерзнуть. І ще собачка кумедна
Лучано Показати IP 20 Грудня 2010 10:13
Це пижик - мрія кожного комсомольця 80-х років
Антон Показати IP 20 Грудня 2010 10:28
А правда, Романюк на фото з Кравчуком похожий на Брежнєва? нє, ну я без підколок, але ж змахує - зражу мені згадався кадр, де партдіячі на трибуні Мавзолею....
кубік до Антон Показати IP 20 Грудня 2010 17:37
Мені це теж совок нагадало!
:) Показати IP 20 Грудня 2010 10:32
Дуже сподобались милі ангелятка :)
Savur Показати IP 20 Грудня 2010 10:33
тепер, що жоден захід в місті без реклами приватбанку не пройде? така відверта реклама
кубік до Savur Показати IP 20 Грудня 2010 17:38
підтримую
))) до Savur Показати IP 21 Грудня 2010 17:24
хтось чекав чогось іншого? )))
Данило Показати IP 20 Грудня 2010 10:34
Церковные гуляния с комунястами-либерастами,с раскольниками и еретиками.Смотрит Господь на эти карнавалы и ждет...Смотрят православные и ждут новых данных о тысячах смертей за следующие месяцы на украине,в такой незалежной и пресмыкающейся.Первый раз священоначалие предало Господа,второй Его Богопомазанника-царя,а в третий раз ждем как они предадут народ православный в лапы -антихриста.Гуляют все!
Роман до Данило Показати IP 20 Грудня 2010 11:37
Ти хвора людина...
Exaboto до Данило Показати IP 20 Грудня 2010 13:30
:))
Тарас Показати IP 20 Грудня 2010 10:53
Класна фотка де Ніфонт і батюшка в синій шапці!
білочка Показати IP 20 Грудня 2010 12:30
а чому забули згадати, що в цей самий час на Театральному майдані відбувалася акція "Миколай про тебе не забуде" і помічники Святого Миколая роздавали дітям солодощі?????!!!! сказали тільки, що подарунки Приватбанку! Знаю, що акцію проводила громадські організації міста!!! навіть на фото №12 голова ЦЕКу Лойко Оксана дарує діткам подаруночки від Миколая, а не від Приватбанку!!!!!
Mirna Показати IP 20 Грудня 2010 12:46
"Під час дійства на Театральній площі молодь роздавала перехожим солодощі та рекламні листівки «Приватбанку»..." новина ж не про акцію "Миколай про тебе не забуде", а про офіційне відкриття ялинок.
білочка до Mirna Показати IP 21 Грудня 2010 09:40
а фото ж то з акції "Миколай про тебе не забуде", а не з роздачі подарунків Приватбанку. Окремі сфотографовані люди не мають відношення до банку, а є активними громадськими діячами і роблять добрі справи не за гроші, а з внутрішніх добрих спонукань.
Аня Показати IP 20 Грудня 2010 15:16
Ганьба міській владі, не можна дозволяти використовувати ялинку, як рекламний щит. Ялинка в цьому році, в порівнянні з іншими роками,не додає святкового настрою, а навпаки пригнічує його.
лл Показати IP 20 Грудня 2010 15:32
А я от подумав-чому сварити приват банк що роздають діткам подаруночки та проводЯть відкриття ялинки за власні кошти вбираючи ялинки та даруючи людям радість (Savur)- а інші банки чому не хаємо за те .що вони завжди осторонь і ніколи для людей нічого не роблять і ніколи нічого не дають. Приватбанк молодці- решта банків скнари.Нехай їм стане соромно
ostap Показати IP 20 Грудня 2010 16:15
сварити треба не приватбанк, а міського голову, через те що використовує своє службове становище в особистих інтересах. По-друге, свято Миколая не можна замішувати з політикою , рекламою та комерцією.. це свято для дітей і дорослих. Свято доброти і пожертвувань. Доброта і пожертви не повинні рекламуватися, а якщо на тому заробляють гроші то це тоді не пожертвування...
лл Показати IP 20 Грудня 2010 16:27
і яке ж то заробляння грошей-люди роздавали а не збирали.Ви мене не переконали що він щось використовував.Чому доброта і пожертва не притаманна іншим .
Людмила Вікторівна Показати IP 20 Грудня 2010 17:12
Я теж помітила, що логотипи Приватбанку на ялинках повісили. В принципі воно нікому не заважає. Але з нішого боку це реклама, хоч і ненавязлива. Але те, що продовжили традицію Шиби прикрашати ті ялинки, які ростуть на Театральному майдані, це великий плюс! Для чого витрачати гроші, якщо в центрі ростуть такі гарні дерева? Я за те, щоб так було завжди!
небайдужа Показати IP 20 Грудня 2010 17:40
Просто слів немае-зібрали жебраків тай ще й посміхаються. А ялинка і прикраси просто немае коментарів. Тіштеся українці й далі ...
кубік Показати IP 20 Грудня 2010 17:49
А відколи це Приватбак почав перейматися новорічними ялинками Луцька?? Йшов собі вчора додому і бачу - О! - знак приватбанку на ялинці, а воно ж пів зими там висітиме! Чого ж це наш любий мер Ощадбанк так не рекламує? Це ж державний банк, треба ж державне "пропихати", будучи представником влади, а не його колишнє (надіюсь) місце роботи. Хтозна, він може, за й дивіденди якісь за це отримує!
пурга Показати IP 20 Грудня 2010 17:55
А тому що ощадбанк вдавиться-а нічого нікому не дасть. Скільки у пенсіонерів там осіло колишніх вкладів-підіть візьміть- не віддають.
Відьмак Показати IP 20 Грудня 2010 18:55
Шановні, напевне не просто так значки Привату на ялинках. Швидше за все, банк фінансував це діло. Відповідно - зекономив кошти міського бюджету. А іншим банкам навряд чи хтось би перечив, якби вони зголосилися на таку справу. Просто - ніхто більше не захотів. ...і цукерки дітлахам, це не так вже й погано, як Ви, дорогі коментатори, тут понаписували. Дай Боже аби кожен з Вас ось так зміг вийти і пороздавати дітям солодощі в День святого Миколая.
Dyssja Показати IP 20 Грудня 2010 19:37
іграшок на ялиночці дуже мало хоча кожного року виділяються кошти на нові прикраси і разом з тим є минулорічні, але замість нових понаципляли реклами краса неписана, а давайте ще брендів наципляєм це ж класно центральна ялинка= бігборд і буде висіти там ейвон, оріфлейм мені на ці бренди приємніше дивитись ніж на фішки приветбанка, а за те щоб убрали цю єресь з центральних Новорічних ялинок!
Валентин Показати IP 20 Грудня 2010 21:12
скоро гербом Луцька буде логотип ПрівєтБанку...
САМ СОБІ РЕЖИСЕР,,, Показати IP 20 Грудня 2010 22:22
Та коли ж наш народ згадає про сутність МЕЦЕНАЦТВА!!! Гай Цільній Меценат ще до нашої ери займався покровительством мистецьких заходів, краси та творчості. Підтримував культуру. А у нас безкультур*я масове - і всі мовчать... і коментів ніхто ніде не залишає, а як тільки щось корисне - то УКРАЇНСЬКА ЖАБА ДАВИТЬ... дай охрестити добро якнайпаскуднішими словами (реклама, протеже...), а самим слабо меценатством зайнятись... і подарувати щось мешканцям і місту... Та про такі хороші вчинки не те що знаки малювати треба, про це всі ЗМІ мають інформувати усю Україну, щоб добро ширилось... ОСЬ влітку КИЇВСТАР лавки в сквері на Лесі Українки виставив із своїм логотипом. Ще Шиба був... Ніхто не висловлювався проти про ПІАР... про рекламу... ВЧІТЬСЯ ДАРУВАТИ і хай про це всі знають. ЗА КЛАСИФІКАТОРОМ ВЧИНКІВ Є Й ТАКЕ ПОНЯТТЯ,ЯК МЕЦЕНАТСТВО - ВООООООООООО!!!! Коментар для роздумів і вміння дивитись на світ - ніяк не очима УКРАЇНСЬКОЇ ЖАБИ!!!
режисеру до САМ СОБІ РЕЖИСЕР,,, Показати IP 21 Грудня 2010 13:06
не зовсім вдали приклад на рахунок лавочок.. київстар трубів про це на все місто, а ті хто вклав бруківку, і робив реальну чорну роботу не отримали нічого, тільки головну біль від того як закрити викинуті на вітер матеріали і роботу на 150 тис.
))) Показати IP 21 Грудня 2010 07:54
Повністю згідна з попереднім коментарем!
))) до ))) Показати IP 21 Грудня 2010 17:22
я за Вас скажено рада, але чи не були б Ви такі ласкаві висловлювати своє захоплення під своїм ніком? меня люді нє поймут ;-)
Зайчик-пострибайчик (або підстрибайчик). Показати IP 21 Грудня 2010 08:06
А мені усе сподобалось - і Романюк, і ялинка, і прикраси, і животаті попи..., і шапка Романюка. Унього все зі смаком - і думки, і вчинки, і шапка. В нього хороша дружина, і сини, і невістки, і внуки. Я б хотів мати таку шапку, тільки треба було б прорізати дірочки під мої довгі вуха. Не треба вишукувати поганого, висмоктувати з пальця. Йдуть великі свята, треба заспокоїтись, відпочивати хоч би морально. Подумайте і дайте відповідь. Тоді зайчик пострибайчик візьме пляшку коньяку, прийде під ялиноньку і будемо разом кружляти в хороводі. Тільки без масок вовків - вони й так в кожному коментарі проглядуються. Я їх, жуть як боюсь. Б-р-р-р-р... До зустрічі. Закінчую писати, бо мерзнуть лапки і замерзає компютер. Приходьте.
ЮЛЯ Показати IP 21 Грудня 2010 10:42
До мене з східної україни друзі мають на Новий рік приїхати. Стидно буде до ялинки привести показати. Позор міському очільнику. Ялинка бідово одягнена, логотипи банку, СТИДНО пане МЕР
$$$ Показати IP 21 Грудня 2010 10:54
А як на мене, то логотипи на ялинці - це вже перебор. Хочете показати , що ви хороші - прийшли на Миколая, пороздавали подарунки у пакетах від привата або кульки у придачу і досить. А то стоятиме місяць ялиночка і світитиме Приватбаночними логотипами. І так вже той БАНК мало не на кожному стовпі. Благодійність - не реклама. І вона не виставляється на показ. Розчаровує наш МЯР мене все більше і більше. Казав, що центр звільнить від реклами, а сам....... ПРИВАТБАНК і на головну окрасу міста.....
вчитель Показати IP 21 Грудня 2010 11:22
Юля -писати порібно грамотно не" стидно" а соромно.Поїдь на Східну Україну-тоді і напишеш . До мене друзі приїжджають звідти і кажуть .що в Європу потрапили. А Приват завжди людям допомагає -і старшим і немічним і малим. Тож як прикрасили нам ялинку -молодці і дякй. Бо на то пішли би наші з вами грошики а так банк дав.Ні ейвони з оріфлеймами ні інші благодійники не дали. Мені .сподобалося
Справедливий!!! Показати IP 21 Грудня 2010 11:40
На мій погляд якщо Приват банк спонсорує на 15 тис. грн. за які закупили "іграшки" на ялинку то це чудовий вчинок який спрямований на всіх нас.... А те що навішали свої логотипи... це ж реклама - вона повина бути і нікуди від неї не дінемось....
Олександр Показати IP 21 Грудня 2010 12:04
Кожен раз пересвідчуюсь, український національний птах - "ЖАБА". В усьму доброму потрібно бачити погане. МЕР, ще не зробив кроку, а вже "ПОГАНО". Огляніться навколо себе, подивіться на свої справи, а тоді давайте оцінку іншим. А щодо сходу, то Луцьк для них справжній захід. Навчіться любити, поважати один одного і все буде добре. Гарних всім свят і віри в майбутнє!
Агент Приватбанку Показати IP 21 Грудня 2010 13:30
та мены на выддыленны керуюча сказала-на рекламу в центрі дасть 10000 грн. Я за 1000 грн. повісив рекламу, Миколі Ярославовичу подобається, Башкаленко в захваті, я теж балдєю-дешево, круто, ніхто більше так не зробить і усі завідують. А хочете я Вам про кредитні програми розкажу?
:) Показати IP 21 Грудня 2010 15:02
Олександре, я згідна з Вами. МЕР, ще не зробив жодного кроку......... для громади. До Справедливого: ЯЛИНКА не рекламний щит, а доброчинність - не реклама. І ЖАБА тут ні при чому. Не лише ПРИВАТ робить доброчинні дії. Є й інші організації і прості громадяни, але ж вони не чіпляють свої імена на ялинку, тим більше на ГОЛОВНУ ЯЛИНКУ міста !
АРМАДА до :) Показати IP 21 Грудня 2010 19:03
Підтримую :)
Vlad2009 до :) Показати IP 21 Грудня 2010 19:06
Мудро :) ....і нехай твоя права рука невідає що робить ліва
filadelfos Показати IP 21 Грудня 2010 20:43
А хуже фотки владыки Нифонта и о. Георгия нельзя было поставить?
Mirna Показати IP 22 Грудня 2010 00:31
а чим фотка погана?
SET Показати IP 22 Грудня 2010 08:31
Ось аналізую всі коментарі у місцевих інтернет-виданнях стосовно нашого мера і диву даюсь - багато кому, а точніше - майже всім лучанам, він(Романюк) як очільник міста не подобається. Питання перше. Хто ж тоді за нього голосував і чому він переміг? Питання друге. А може варто переглянути кандидатуру мера? Цю людину абсолютно не цікавлять проблеми лучан, він в першу чергу дбає про свої, власні інтереси. Навіть не так, не в першу чергу, а просто - він дбає про свої власні інтереси, оскільки вирішення хоча б одінєї з проблем міста мером я, як і всі лучани, ще не побачив, а з часу його обрання хоч і не багато але трошки часу пройшо. Що ж він робить увесь час? Можливо далі керує Приватом??? Цікаво було б задати нашому меру запитання: чому він пішов із Привата, де тільки зарплата, не рахуючи "підробітків" врази більша за мерську? Відповідь щось у стилі - "я ж маю дбати за доброут лучан і .д. не підходить" з двох причин: 1. Романюк не та людина, яка ставить пріоритет інтересів громади над власними. 2. Сімю ж треба чимсоь кормити. На рахунок меценатів. Люди які захищають Приватбанк - ви в якій країні живете? Невже ви думаєете що Приватбанк просто так все робить? За такі меценаторські кроки кожен получить свій відкат, повірте:)
Аліна Показати IP 26 Грудня 2010 15:33
Ялинки ці ростуть на кладовищі....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus