USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку «зажигатимуть» діджеї-благодійники

9 Березня 2010 14:24
У всьому світі 9 березня відзначається День ді-джея – не лише офіційне як професійне свято, але й як благодійний захід, котрий відбувається у всьому світі.
Засновниками заходу у 2002 році виступили фонд Word DJ Fund і організація Nordoff Robins Music Therapy. Весь прибуток, отриманий у цей день ді-джеями, клубами, радіостанціями, спрямувався на рахунки різноманітних дитячих фондів.
9 березня 2006 року Луцьк долучився до міст, де відбувається такий парад. Ініціаторами проведення на теренах Західної України DJ-параду стали DJ MAX Freeman і Волинська обласна асоціація дітей-інвалідів «Особлива дитина». Уже у 2008 році організатори змінили «прописку» заходу із центру дозвілля «Естет» на клуб «Метро». Тоді парад тривав аж 9 годин.
Ця акція встановила декілька своєрідних рекордів через кількість запрошених ді-джеїв (їх було 16), і через кількість чоловік, котрі прийшли підтримати дітей-інвалідів. Протягом ночі клуб відвідали 550 чоловік. Акція 2008 року зібрала 5000 тисяч гривень. За ці кошти було організовано серію психологічних тренінгів для дітей-інвалідів та їхніх батьків з метою їх кращої адаптації у суспільстві.
Торік було зібрано 10 тисяч гривень на благодійні потреби. Зокрема, це соціальна та фізична реабілітація дітей.
Сьогодні ді-джей-парад відбудеться у нічному клубі «Метро». Вхід – 35 гривень. «Змішувачі музики» гратимуть з 9 години ранку до 5 ранку. Для луцької молоді гратимуть 4 ді-джеї з Києва, Львова та Луцька. «Бонусом» для меломанів стане музика для людей, котрі глибоко розуміються на клубній культурі. Для лучан, приміром, музику міксуватиме Тігран Оганезов. Як і кілька років тому, ді-джеї гратимуть для публіки безкоштовно.
«Потрібно пояснити молоді, що благодійність – класно», - сказав DJ MAX Freeman. Акція покликана виховати  у молоді розуміння того, що благодійність нині є популярною та навіть модною у всьому світі.
Результати акції будуть відомі післязавтра, коли втомлені ді-джеї підіб’ють підсумки.
Довідково:
Кошти, виручені від благодійних акцій, були витрачені на закупівлю медикаментів для дітей-інвалідів, на фінансування проекту «Соціально-психологічно підтримка підлітків з фізичними обмеженнями» тощо.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Влад Показати IP 9 Березня 2010 17:27
Вот священники так и перед постом и говорили...Как только наступит пост,так сразу и начнется массовое беснование.Враг рода человеческого не дремлет.Ну вот типа"культура" в массы.Вчера один бычок-благодейничек на показуху,сегодня диджейчики-шевченковцы...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus