USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У «Ніч у Луцькому замку» звучатимуть «Воплі»

18 Червня 2010 15:44
Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» відбудеться 27-28 червня.

Про це розповіли організатори на прес-конференції 18 червня.

Основний лейтмотив ночі – відтворення княжої доби та купальських традицій. Зі сцени у замку Любарта звучатиме етно-фольк.

Як розповіла керівник та автор проекту Тетяна Гнатів, хедлайнером проекту буде гурт «Воплі Відоплясова». Утім, ще до виступу гурту Олега Скрипки у стінах замку лунатиме оригінальна музика.

На старовинних інструментах гратимуть музичний львівський гурт «Львівські менестрелі» та білоруський «Testamentum Terrae». Звучатиме і кельтська музика у виконанні шотландського гурту «Dark Patrik». Етно-ска музику гратиме івано-франківський гурт «Перкалаба».

На руїнах церкви Івана Богослова волинські семінаристи співатимуть псалми 12-14 століття. Живі скульптури представить місцевий модельєр Наталка Градиська. Традиційно відбудуться театралізовані екскурсії, вогняне шоу, виставка-продаж народних сувенірів.

На окремому кіномайданчику демонструватимуться фільми українських режисерів, які приїдуть із 18 міст України.

Відбудеться презентація напоїв і страв, виготовлених за давніми рецептами. Лучани та гості міста зможуть скуштувати глінтвейн, медовуху та пиво місцевого виробника. Організатори відзначають, що така презентація проводиться не для того, аби глядачі напилися, а щоб доповнили атмосферу заходу.

Ціна квитка – 80 гривень. У день самого заходу вартість входу буде 100 гривень.

Директор міського департаменту культури і збереження історичної спадщини Сергій Годлевський повідомив, що до реалізації квитків міська рада не має відношення.

«Ми беремо на себе організацію заходу. Напевне, це вишуканий захід для вибраних, до якого можуть долучитися усі охочі. Крім того, ми розраховуємо не лише на молодь. «Ніч у Луцькому замку» буде цікава глядачам усіх поколінь», - переконує чиновник.

Дійство розпочнеться в неділю, 27 червня о 21.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus