USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У пологовому Луцька закінчилая вакцина від туберкульозу

1 Вересня 2010 12:54
У пологовому Луцька малят від туберкульозу не щеплюватимуть. Бо закінчилася вакцина

З 29 серпня у Луцькому пологовому будинку вакцинація новонароджнених проти туберкульозу не буде проводитися у зв'зку із відсутністю вакцин.

Про це 31 серпня під час наради в управлінні охорони здоров'я міської ради сказав начальник управління Федір Кошель, - пише ВІП.

За словами Кошеля, головний лікар пологового Михайло Токарчук повідомив, що станом на 27 серпня залишилося 20 доз вакцин БЦЖ. Тому з 29 серпня у Луцькому пологовому будинку вакцинація новонароджнених проти туберкульозу не буде проводитися.

«Ми десь почали у червні-липні-серпні і знову закінчилася... От такі проблеми», - сказав Кошель.

Медики висловили сподівання, що все ж вакцини надійдуть.

Окрім того, під час наради йшлося, що треба захистити медперсонал від сезонного грипу і провакцинувати його. За словами головного санітарного лікаря Луцька та району Івана Ульчака, коштів на цю справу практично не виділили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 1 Вересня 2010 13:18
А кому ті вакцини потрібні? Від них тільки діти хворіють, а подекуди й вмирають. Чому про це замовчують? Чому не розповідають про "гуманітрану допомогу" у вигляді вакцин з Канади, які там заборонили, оскільки виявили велику ймовірність ускладнень у вигляді "даунства"? Значить, вигідно, шалені відкати отримують чиновники високого рівня. Запитайте в своїх знайомих лікарів, вони своїм дітям не роблять щеплення. Хіба мало випадків, коли після вакцинування діті хворіють алергічними хворобами і т. п.?!
Володимир до Олександр Показати IP 2 Вересня 2010 09:49
У вас дилетанська думка про шкідливість щеплень. Весь світ робить профілактичні щеплення. А ви начиталися в пресі різних лякливих матеріалів, і висловлюєтеся як повний профан. До речі- Даунство- це вроджена аномалія. Я сам лікар, і дітей своїх щеплюю, так само і всі мої знайомі- медики.А ускладнення від цього звичайно можуть бути, але це , як правило поодинокі випадки.Все залежить від конкретного організму.
мама Показати IP 3 Вересня 2010 10:37
я родила ще зимою і тоді теж не було! раніше без цієї прививки не виписували, вона була обов язкова а тепер НЕМА, то і так буде. а це важлива прививка, ще й на Волині, де ситуація з туберкульозом страшна. самі жаліються на те, що батьки відмови пишуть а тепер нема вакцин. а потім цю прививку не так просто зробити. Нема слів,така розлючена!!! вибачте але це свинство! це ж діти! і головне не купиш, бо це тільки на їх замовлення бо це ж палочка туберкульозна. от і відмова погано і хочеш зробити то нема. це ж страшно! можуть бути просто хвилі епідемій!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus