USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У ресторації Курінь відгуляли українські вечорниці. ФОТО

27 Жовтня 2010 15:34
Ресторація Курінь, що у Луцьку, вітала гостей на українських вечорницях, які відбулись 22 жовтня.
Етнічні мотиви стають дедалі популярнішими, адже всі розуміють, що у часи культурного обміну і всесвітньої мережі важливо не втратити національної самобутності. Мета подібних заходів – поширити серед лучан звичаї та традиції, що у кожному народі передаються з роду в рід.
Популяризувати українську культуру та смачні наїдки у ресторації Курінь допомагали народні артисти України Богдан Бенюк, казкар Сашко Лірник, композитор та співак Роман Рудий та «Божичі» – фольклорний гурт української автентичної музики.
Учасники гурту «Божичі» презентували українські автентичні пісні й танці, перейняті від старожилів з різних куточків України.
Упродовж вечора Сашко Лірник розповідав казки, сценічними героями яких були гості ресторації. Українські пісні, жарти, тости і дотепи дарував ведучий вечора Богдан Бенюк.
«Всі гості ресторації Курінь були у вишиванках. Це не могло не викликати захоплення. Адже хочеться, щоб наші лучани одягали вишиті сорочки не тільки на День Незалежності. Ми українці і маємо цим пишатись», – зазначила господиня ресторації Світлана Курило.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 27 Жовтня 2010 18:37
С Л А В А У К Р А Ї Н І ! Молодці хлопці та дівчата, шануйте українське та примножуйте.
Неформат Показати IP 29 Жовтня 2010 17:31
Такі заходи потрібні!!!!Так тримати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus