USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У «Стоп Кадрі» святкуватимуть «Масляну» і обіцяють сюрпризи

2 Березня 2011 07:36
Тернопільський конферансьє Гриць Драпак та волинська співачка Тетяна Ціхоцька готують сюрприз на «Масляну».

У п’ятницю, 4 березня, у новому луцькому арт-кафе "Стоп Кадр" в «Адреналін Сіті» пройде святкова музично-розважальна програма ""Святкуймо Масляну".

Ведучим у цей день сюди запрошений популярний західноукраїнський конферансьє, гуморист, пародист, народний артист України Гриць Драпак з міста Тернополя.

Музичну частину програми представить популярна Волинська співачка Тетяна Ціхоцька разом зі своїм творчим колективом.

Вечорниці обіцяють бути колоритними, повними гумору та гарних музичних сюрпризів.

Готує сюрпризи також і кухня арт-кафе: обов’язковими в меню цього дня будуть традиційні для сирного тижня вареники та млинці.

Артисти покажуть декілька традиційних для Масляної забав, поспівають пісень та потанцюють - разом із присутніми - запальний краков`як.

Майстер розмовного жанру Гриць Драпак обіцяє – імпровізуватиме разом із залом, але арсенал «домашніх заготовок» у нього завжди напоготові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus