USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українка з Іспанії провела в Луцьку благодійний концерт

3 Грудня 2017 18:17
Мешкаючи в сонячній Іспанії ось уже сімнадцять років, співачка та поетеса родом із Горохівщини «повернулася» до рідного краю, аби презентувати авторські пісні українською та іспанською мовами.

Благодійний творчий вечір Світлани Бояркевич «Молюсь на чужині за Україну» відбувся в Палаці культури міста Луцька 3 грудня.

Відкрила концерну програму співачка молитвою, далі ж по черзі глядачі змогли оцінити інші композиції артистки, зокрема й іспанською мовою, які вона свого часу презентувала в Мадриді на великому спільному концерті з популярними іспанськими виконавцями.

Світлани Бояркевич відзначила, що, проживаючи в Іспанії та щодня спілкуючись із корінними мешканцями, помітила, як іноземці набагато охочіше сприймають Україну через творчу призму, у тому числі через пісні та танці.

«Завдяки цьому вони полюбили Україну. До мене неодноразово після концертів підходили іспанці й говорили, що люблять мою Україну», – акцентувала співачка.

Та поділилася: «На початках в Іспанії було тяжко, але мені допомогла любов до України. Так, живу я там, але серце і душа моя залишилися тут, на Батьківщині. У будь-якій ситуації потрібно залишатися людьми, тому що ми не знаємо, що чекає на нас завтра, потрібно бути сильними, ніколи не здаватися і не повертатися назад. У минулому нас уже немає, потрібно йти тільки вперед із надією та вірою».
Окрім самої співачки, до концертної програми долучилися також Анатолій Говорадло з гурту «Світязь», Алла Опейда, Ольга Добрянська та інші волинські артисти, які виконали твори Світлани Бояркевич.

Кошти, виручені під час творчого вечора, спрямують на будівництво храму у Волновасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вчитель Показати IP 3 Грудня 2017 19:05
По залу бачу, що піар не дуже вдався. Напівпорожній зал. А де хоч одне фото з Говорадла................?Чи його і не було?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus