USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку - виставка, «якої ще не було»

13 Червня 2014 10:52
У Луцьку відкрили виставку кіноескізів. Експозицію «Відображення» представили в Галереї мистецтв. Про це повідомляє Волинський Інформаційний Портал.

Директор галереї Володимир Марчук зауважив, що таких виставок у Луцьку ще не було. П'ять студенток Київської академії образотворчого мистецтва та архітектури: Васса-Кароліна Багаліка, Катерина Котенко, Ольга Світлична, Вероніка Шова та Ірина Шумейко – привезли до Луцька свої кіноескізи. Власне, автором виставки є лучанка Ірина Шумейко.

Мисткиня розповіла, що автори хотіли розкрити величезний світ кіно, а експозиція – малесенькі дверцята туди. «Хотілося б, щоби це все було більш доступно для людей», - зауважила Ірина Шумейко і додала, що хоче, аби цей проект мав продовження. З її слів, кіно має свою специфіку, чимало технічних нюансів. Праця кінохудожника – маленька часточка серед величезного масиву роботи. «Кожна робота задає кіносценарію свій формат», - наголосила художниця.

Мисткині сподіваються, що невдовзі публіка не тільки побачить їхні художні роботи, але й матиме змогу переглянути їхні фільми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
колян Показати IP 13 Червня 2014 14:25
а я собі вікно відкрив підключив инет и дивлюся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus