USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Луцьку розіграли «Кубок Любарта». ФОТО. ВІДЕО

14 Лютого 2011 15:08
Чотири команди КВН приїхали до Луцька, аби позмагатись за «Кубок Любарта». За підсумком гри найкраще показали себе рівняни.

Перший всеукраїнський «Кубок Любарта» КВН розіграли в неділю,13 лютого, у стінах луцького палацу культури.

За почесний трофей змагалися титуловані українські команди: «Набла» (Львів), «Аварія» (Рівне), «Злые языки» (Київ) та «Wiesbaden» (Чернівці). До слова, серед учасників волинських команд не було.

Кавеенщики змагались у чотирьох конкурсах: у «Візитці» команди знайомили публіку зі своїм гумором, у «Розминці» випробовували кмітливість, у «Біатлоні» зачитували заздалегідь приготовані короткі жарти, а у «Домашньому завданні», як годиться у КВНі, представляли на розсуд публіки та журі смішні мініатюри та сценки.

Впродовж гри команди жартували на «вічні» для КВНу теми – про політику, алкоголь, футбол, секс, стосунки, релігійні секти, телесеріали, прожитковий мінімум тощо.

Серед політиків найчастіше звучало ім’я президента Віктора Януковича. Сміялись і з «уроків української мови» від Миколи Азарова та з губернаторів.

Здивували луцьку публіку і жарти про місто Ківерці, мовляв це одне з найвідсталіших населених пунктів області. Прозвучали жарти і про луцьке летовище, і про міст від варшавського ринку до залізничного вокзалу.

«Мало хто знає, що у цьому році святкують 100 років до свого заснування луцькі авіалінії», – жартували учасники команди «Набла».

Так, за підсумками гри, перемогу здобула рівненська команда «Аварія». З невеликим відривом друге місце посіла «Набла». Третє та четверте місця посіли «Wiesbaden» та «Злые языки» відповідно. «Аварії» вручили кубок, а усі інші команди отримали дипломи лауреатів.










Довідково:

Якість гумору та артистичні здібності команд оцінювало журі у складі п’яти експертів: заступника обласного управління у справах молоді та спорту Ігоря Дмитришина, одного з лідерів гурту «ФлайzZzа» Андрія Тимчука, капітана луцької КВН-команди «Лорди» Сергія Трунова, заступника головного редактора газети «Відомості.ua» Михайла Гарщаля та директора Ліги КВН «Волинь» Валерія Пельца, який власне журі очолював.

Ведучим гри незмінно був Андрій Зубенко, а редакторський супровід лежав на плечах Руслана Місюка та Олександра Мельника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Moriset Показати IP 14 Лютого 2011 16:54
Була вчора на квн. Сподобалось, хоча Київську команду не зрозуміла)))).А щодо 2 місця, то я б віддала його не Львову , а Чернівцям, томущо в Набли були заїжджені жарти, деякі з них я використовувала в квн у себе в училищі 3 рокі назад.Загалом - класно
ахмет)) Показати IP 14 Лютого 2011 17:23
Ну так дійсно три роки назад Набла грала в премєр пізі в Москві і їх транслювали по тв. використовувати жарти і їх плагітити це зовсім різні поняття )) всі були на високому рівні, кияни трошки на своїй хвилі...
Moriset Показати IP 15 Лютого 2011 10:36
не знаю, все можливо,не сперечатимусь, хоча.. не факт.
Kapitoshka до Moriset Показати IP 15 Лютого 2011 23:19
Це варіанти відповідей, чи ціле речення??
Kapitoshka Показати IP 15 Лютого 2011 23:18
СУПЕР провів вечір.. насміявся, мало живіт не лопнув))))))) Київ облажався однозначно! «Wiesbaden» (Чернівці) - заслуговують як мінімум 2 місця!
Moriset Показати IP 16 Лютого 2011 12:29
хаха, та щось так написалось))))))))це речення() "Wiesbaden» (Чернівці) - заслуговують як мінімум 2 місця!" - я про те ж саме)
AL Показати IP 16 Лютого 2011 16:38
пельц зі своєю затичкою знову піаряться на квн. без них нічим не гірше люди працювали б.... ну 95 квартал.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus