USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Луцьку знову відбувся «Любарт-фест». ФОТО. ВІДЕО

24 Серпня 2010 11:34
У стінах Луцькому замку вдруге за цей рік пройшов «Любарт-фест» – його проведення 22 серпня приєднали до низки святкових заходів у рамках відзначення містом 925-річниці від заснування.
На фестиваль запросили народних майстрів, ковалів, гончарів, кухарів, які давали майстер-класи усім охочим.
На ярмарку можна було придбати прикраси, кераміку, ікони, іграшки, картини, різноманітні вироби з дерева, заліза, шкіри, скла.
Зібрав «Любарт-фест» і дзвонарів-церковників, які демонстрували свої вміння творити благодатну музику за допомогою дзвонів.
Хлопці з козацького братства Волині мали свої забави – змагались на мечах, стріляли з лука та гармати.
Частували відвідувачів Любартового замку і справжнім козацьким кулішем, приготуванням якого опікувались волинські козаки. Крім того, безкоштовно наливали квас.
Зовсім юні хлопці зі «Школи козацького гарту» влаштували показові виступи з бойового гопака. Ними командував їхній наставник Олександр Середюк.
Протягом дня замок відвідували туристи-іноземці та делегації школярів. Однак захід, як і минулого разу, зібрав небагато відвідувачів.

Нагадаємо, востаннє замкові мури приймали «Любарт-фест» 16-17 липня нинішнього року.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus