USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Луцьку з’являться три «Каті Осадчі». Усі - чоловіки

21 Січня 2010 10:47
Нове комедійне шоу «Світські хроніки або золотая молодёжь» стартує в Луцьку.
Про це повідомив відомий луцький шоу-мен Андрій Котищук.
22 січня в лаунж-ресторані нічного клубу «Золото» протягом півтори години Андрій Котищук, Юрій Шевчук (більш відомий як Шева), та директор нічного клубу Роман Хорзов будуть пліткувати про публічних людей Луцька.
Шоу транслюватимуть на всіх екранах комплексу «Оксіджен». Далі кумедне відео запустять в інтернет.
Окрім свіжих пліток Луцька, ведучі «Світських хронік» обговорюватимуть газетні «качки», гостей шоу, останні події в популярних соціальних мережах «Одноклассники» та «Вконтакте».
Як розповів Андрій Котищук, для зйомок запросили відомого луцького перукаря Володимира Кордунова. Котищук пояснив, що саме в кріслі майстра зачісок клієнтки найбільше пліткують. Тож він, сподіваються ведучі, видасть чималу порцію свіжих чуток Луцька.
«Гумор буде культурним - не чорним і не вульгарним. Сміятися будемо не лише з присутніх, але й з себе» - обіцяє Котищук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Солдат Джейн Показати IP 21 Січня 2010 11:11
В першу чергу хай попліткують про власні одруження. Хорзов і Котищук ніби то в цьому році нарешті оженилися)
Бум бара бум Показати IP 21 Січня 2010 12:47
Ці "Каті Осадчі" стеженням за соціальною мереєею "Вконтакте" показують власний непрофесіоналізм
Укр Показати IP 21 Січня 2010 13:37
Кловуни з Маневич, а не шоу-мены)))
faBULA Показати IP 21 Січня 2010 14:18
"Гумор буде культурним". В нічному клубі. Серед "піддатих" людей. Традиційно пошлячні Котищук і компанія. Ага. Та ж їм все, що вище пояса - геть не смішно. Тоже мені - замахнулися на "Прожекторперісхілтон"... А вийде як завжди "по луцьки" - примітивно і убого. Буде інакше - з"їм шапку.
Солдат Джейн Показати IP 21 Січня 2010 17:39
До Бум бара бум: а як професіоналізм чи його відсутність пов"язана з мережами? Як на мене, іронізувати про контакт і однокласнікі можна і треба.
faBULA Показати IP 21 Січня 2010 18:11
Солдат Джейн не поняв. Бумбара намікає на одну нашумілу в опрєдєльонних крурах ситуацію, коли соціальні мережі стали джерелом сенсаційної і достовірної інформкації ))
Солдат Джейн Показати IP 21 Січня 2010 21:18
До faBULA, те, що деякі волинські писаки (та і музики)облажалися - це факт. Проте, тут мова йде про ПЛІТКИ і ШОУ. А шо як не соцмережа зараз головне джерело пліток???
ДіДжей Показати IP 22 Січня 2010 16:30
Якщо по чорному,то запросилиб дует світязь в них весь чорний гумор і по луцьки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus