USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вчительці з Волині присвоїли премію імені Грінченка

8 Лютого 2011 16:11
Заслуженому вчителю України з села Жидичин Ківерцівського району, що на Волині, Олесі Ковальчук присвоєна премія імені Бориса Грінченка за 2010 рік.
Усього цієї премії центральне правління Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка удостоїло трьох діячів національно-патріотичного руху, серед яких – і волинянка Олеся Ковальчук.
Загалом було дев’ять претендентів на премію.
Довідково:
Олеся Ковальчук народилася у селі Томахів Гощанського району на Рівненщині. Началася у Луцькому державному педагогічному інституті, який закінчила у 1966 році.
Була виключена із рядів ВЛКСМ за участь у «шістдесятництві».
Вчителювала у Ворокомлівської школі Камінь-Каширського району, Жидичинській загальноосвітній школі Ківерцівського району
Заслужений вчитель України, автор багатьох науково-методичних видань і публікацій, дописувач рубрики «Суботня розмова» газети «Волинь-нова», а також автор поетичної збірки «Барвінок на снігу».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЧУЙна Показати IP 10 Лютого 2011 18:35
Хороша жінка, але каже "Ґімназія"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus